Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicemontør til Agrometer A/S i Grindsted

Er du rejselysten og brænder du for at arbejde med mekanik, el og hydraulik? 
 
Så er du den nye kollega, vi leder efter til tiltrædelse i fast stilling hurtigst muligt. 
 
 
Om jobbet 
Dine primære opgaver vil være som udekørende servicemontør på vore løsninger til udbringning og behandling af husdyrsgødning, hvilket omfatter selvkørende gylleudlæggere, bugserede nedfældere, forskellige typer pumpevogne samt skruepressere. 
 
Dine opgaver vil være placeret nationalt som internationalt, og du skal forvente 20-30 rejsedage om året, som primært ligger i årets første 4-5 måneder. Når du ikke er ude at rejse eller på servicebesøg hos kunderne i Danmark, deltager du i montage- og reparationsopgaver på virksomhedens adresse i Grindsted.  
 
Jobbet indeholder endvidere: 
  • Servicering og vedligehold af maskiner og anlæg hos kunderne 
  • Deltagelse i optimerings- og reparationsopgaver på virksomhedsadressen i Grindsted 
  • Opstilling og opstart af anlæg og maskiner ude hos kunder 
  • Ad hoc opgaver 
 
Om dig  
Du har en baggrund som landbrugsmaskinmekaniker, traktormekaniker, entreprenørmaskinmekaniker, mekaniker eller lignende – gerne med god erfaring inden for reparation og vedligeholdelse af landbrugsmaskiner. 
Du får selvfølgelig den relevante oplæring i maskinerne, så du er klædt på til opgaven. 
  
Derudover forventer vi, at du: 
  • Ud over god mekanisk forståelse har godt kendskab til el og hydraulik 
  • Har god tegnings og diagramforståelse, som du kan bruge ved fejlfinding 
  • Arbejder struktureret og kan bevare overblikket i en presset situation 
  • Behersker dansk i både skrift og tale samt engelsk og gerne tysk i tale 
  • Er vant til at arbejde selvstændigt, og du yder altid en engageret indsats 
 
 
Yderligere information 
Der er tale om en fuldtidsstilling til fastansættelse. For at kunne løse opgaven på bedste vis, må du være indstillet på afrejse med kort varsel, dog med stor indflydelse på rejseplan. 
 
Løn efter erfaring og kvalifikationer med pensionsordning og goder, telefon og PC samt egen servicebil, som desuden må anvendes som transportmiddel mellem bopæl og virksomhed.  
 
Arbejdstiden ligger som udgangspunkt i tidrummet mandag til torsdag kl. 07.00–15.45 og fredag kl. 07.00–12.15. Dog må der ved servicebesøg hos kunder forventes store afvigelser.  
 
 
Vi ser frem til at høre fra dig 
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. 
 
Ansættelse sker hurtigst muligt, og vi indkalder løbende relevante kandidater, så vi opfordrer interesserede kandidater til at søge hurtigst muligt. 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jens Knudsen på telefon: 30 85 12 85. 
 
Om Agrometer A/S 
Agrometer tilbyder unikke pumper og løsninger inden for vandingsanlæg, rent vand, gylle og alle typer spildevand. 
 
Agrometer blev grundlagt i 1977, og siden da har vi tilstræbt at udvikle løsninger, der giver dig et forspring. Agrometer er global leverandør inden for en lang række forskellige områder som fx landbrug, kommunalforsyninger, industrien og skibsindustrien. 
 
Siden slutningen af 1980’erne har Agrometer tillige været én af landets førende aktører inden for etablering og servicering af vandingsanlæg til golfbaner, idrætsanlæg, haver/parker og andre "grønne" områder. 
 
Agrometer har til huse i Grindsted i Midtjylland på en 27.000 m2 stor grund med produktions-, lager- og administrationsfaciliteter, og beskæftiger 80 medarbejdere. Der er netop påbegyndt byggeri af yderligere en produktionshal. 
 
Du kan læse mere om Agrometer på: http://www.agrometer.dk/da/ 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her