Serviceorienteret IT-supporter

Er du frisk, udadvendt og serviceorienteret? Vil du rode med teknik og synes du om at kommunikere med forskellige mennesker? Så har du muligheden hos FK Distribution, hvor vi søger en IT-supporter til vores IT-driftsafdeling. 
 
I IT-driftsafdelingen arbejder vi på højtryk for at sikre, at FK Distribution altid kan levere optimale løsninger til vores kunder. Vi vækster i virksomheden, og vi søger derfor en IT-supporter, der kan assistere de øvrige medarbejdere i afdelingen med at sørge for, at driften og infrastrukturen fungerer optimalt.  
 
Du tilbydes:
En 12 måneders tidsbegrænset stilling, der byder på forskellige IT-opgaver, der kan styrke dine kompetencer.   
 
Dine primære arbejdsopgaver bliver:  
 
• Installation og konfiguration af pc’er 
• Opsætning af pc’er, printere og lign. 
• Mindre interne supportopgaver inden for området 
• Oprettelse af adgang til serveroplysninger 
• Forefaldende opgaver i afdelingen 
 
Om dig: 
Vi forestiller os, at du har en relevant IT-uddannelse eller har erhvervet dine IT-kompetencer på anden vis. Du må gerne være nyuddannet. Jobbet er for dig der: 
 
• Altid leverer en god service og har en proaktiv tilgang til dine interne kunder 
• Er en haj til IT og har styr på teknikken 
• Har erfaring med Windows 7 og Windows 10, PC-hardware og evt. Office 2013/2016 
• Har kendskab til og interesse for Exchange, AD, Citrix, VMware, DNS og DHCP 
 
Det er en fordel, hvis du har kørekort, og det er et krav, at du kan begå dig på dansk i tale og på skrift.  
 
Vi tilbyder: 
Et alsidig og varieret fuldtidsjob, hvor du sammen med afdelingens 7 medarbejdere løser de daglige IT- opgaver, som indgår under afdelingens ansvarsområder. Arbejdsstedet er i vores moderne kontormiljø i Høje Taastrup, tæt ved stationen. Vi tilbyder forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, torsdagskage, kaffe ad libitum fra vores café samt træningsfaciliteter i eget motionsrum. Vil du lære mere om FK Distribution, så tjek vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.  
 
Interesseret? 
Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV i dag. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte IT chef Michael Christensen på tlf. 2974 2747. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.  
 
FK Distribution formidler både digitale tilbud og fysiske tilbudsaviser til de danske forbrugere. Vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret medierådgiver. Vi er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. FK Distribution er et datterselskab til North Media A/S. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:27. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

IT Supporter

KMD A/S

Albertslund
KMD A S er en af Danmarks største it-virksomheder. KMD udvikler og leverer it-løsninger og services til offentlige og private virksomheder i Danmark og Norden. Til KMD Aalborg søges tekniske it-supportere, der er kunde- og serviceorienterede. Som it...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Teknisk IT-supporter til Albertslund kommune

ØS - IT, Udbud & Indkøb og Digitalisering

Albertslund
Har du lyst til at servicere mange brugere og kompleks it-infrastruktur i en kommune, der har mod til at gå helt nye veje? Jobbet som Teknisk IT-supporter Du vil indgå i teamet af 4 fagligt stærke it-supportere og 6 teknikere .Du vil have tjenestest...