Serviceorienteret og alsidig skolebetjent søges til CBS

Copenhagen Business School (CBS) søger til tiltrædelse pr. 1. oktober 2020 en medarbejder til betjentfunktionen. Betjentfunktionen spiller en central rolle i at få hverdagen på CBS til at fungere, idet vi har som opgave at servicere CBS’ studerende, videnskabelige personale og administrative medarbejdere på samtlige af CBS’ adresser.

På en institution med så mange ansatte og besøgende som CBS betyder dette, at vi har en travl og udfordrende hverdag, hvor to dage sjældent ligner hinanden, men hvor du altid gør dit ypperste for at levere den bedst mulige service.

Betjentfunktionen er en del af Campus Services (CS), Afdeling for Betjente, Information og Sikkerhed. Vi er i alt 17 fastansatte betjente på CBS, og vi arbejder opgaveorienteret ud fra betjentstuen i Solbjerg Plads-bygningen på Frederiksberg, hvorfra vi betjener CBS’ brugere alle ugens 7 dage i tidsrummet 7.30 – 23.00.

Vi søger nu en ny kollega, der er motiveret af at indgå i et større team. Du skal være villig til at engagere dig i løsningen af en bred vifte af service- og beredskabsopgaver i nært samarbejde med gode kollegaer og vores brugere.

Da CBS er et internationalt universitet, hvor næsten 40 % af lærerstaben og 25% af de studerende er engelsktalende, og da vi er stolte af vores evne til at betjene alle vores brugere, er det vigtigt, at du er rigtig god til mundtlig engelsk.

Arbejdsopgaver
Som CBS’ primære praktiske serviceorgan er betjentfunktionens opgaver både alsidige og til tider uforudsigelige. Hvor nogle opgaver, såsom postomdeling og åbning og aflåsning af bygninger, er faste indslag i vores hverdag, opstår der ofte situationer, hvor vores hjælp er nødvendig.
En del af vores mere faste opgaver er:

 • Sortering, omdeling og forsendelse af post, inkl. kørsel mellem bygningerne
 • Åbning og aflåsning af bygninger samt alarmtilslutning
 • Klargøring til eksamener
 • Vedligehold af udendørsarealer
 • Mindre reparationsopgaver og vedligehold
 • Indgå i CBS’ beredskab, som omfatter brandevakuering og sikring
 • Ordensvagt / vægterrundering
 • Assistere ved mindre flytninger
 • Indsamling af pap og papir
 • Deltage i Campus desk-informationsarbejde
 • Ad hoc-opgaver

Dine kvalifikationer og personlige kompetencer
Vi sætter en ære i at yde den bedste service for vores brugere, og vi søger derfor en ny kollega, der ligesom os motiveres af at hjælpe andre og løse problemer. Vi forestiller os derfor, at de nedenstående punkter beskriver dig godt:
 • Serviceminded og imødekommende
 • Engelskkundskaber på udvidet niveau
 • IT på brugerniveau
 • Vagtkursus, konflikthåndtering
 • Kørekort til personbil
 • Flair for anvendelse af AV-udstyr
Vi tilbyder
Vi tilbyder et travlt og spændende miljø, hvor du kan være med til at sikre, at hverdagen på én af Danmarks største uddannelsesinstitutioner kører på skinner. Derudover tilbyder vi en arbejdsdag med mange forskelligartede opgaver og et kollegialt sammenhold, hvor vi løfter i flok og går til arbejdsdagen med et smil.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Statsansattes Kartel og Organisationsaftale for

Vagtfunktionærer m.fl. i statens tjeneste. Der vil ved ansættelsen være mulighed for forhandling af personligt tillæg.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt inden for tidsrummet 06.00 til 23.30 med skiftende vagter.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger fås hos afdelingsleder Lars Bergø, tlf. 3815 2875.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er onsdag den 5. august 2020. Samtaler afholdes i uge 34. Mundtlige og skriftlige engelskkundskaber vil blive testet.

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket ”søg stillingen online” hvor du udfylder ansøgningsformularen og vedhæfter ansøgningen oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.

Ansøgningsfrist: 5. august 2020.

Søg online

CBS er et unikt erhvervsuniversitet med en høj andel af udenlandske ansatte og studerende. CBS har ca. 644 undervisnings- og forskningsårsværk, 192 ph.d.-studerende og 724 administrative årsværk. Ca. 20.422 studerende er fordelt på bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.- og Executive-programmer, der udbydes på dansk og engelsk. Vores videnskabelige medarbejdere tæller internationale eksperter inden for de klassiske forretningsdiscipliner, men også i filosofi, historie, psykologi, sociologi, jura, politik, informationssystemer og kultur.
Universitetet tager imod ansøgninger fra kvalificerede kandidater uanset alder, køn, race og etniske baggrund.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.