Servicetekniker

Servicetekniker med stærke IT-kompetencer til Professionel maritim elektronik

Har du ”saltvand i årerne og begge ben på dækket”? Brænder du for IT og elektronikken bag skibenes navigations- og kommunikationsudstyr?  Så er du måske vores nye tekniker!

Jobbet

Vi er beliggende i Svendborg, men vi – og i særdeleshed vores teknikere, opererer Worldwide. Dit job vil typisk foregå om bord på vores kunders skibe i DK eller udlandet og kan f.eks. være

 

  •  installation af topmoderne udstyr
  •  klargøring af udstyr
  •  opdatering af udstyr og software
  •  fejlfinding
  •  reparation
  •  årlige syn

 

Herudover vil der være produkttræningskurser i DK og udlandet, telefonisk backup til kunder og generel support til vores serviceafdeling og vores datterselskab og øvrige samarbejdspartnere.

 

Kvalifikationer

Din indgangsvinkel til jobbet kan være f.eks. eletronikfagtekniker, elektriker med interesse for IT og skibselektronik, svagstrømsingeniør/tekniker eller lign. Du har stærke IT-kompetencer specielt indenfor netværk og gerne kendskab til Satellit kommunikation.

Dansk og engelsk mestrer du i skrift og tale.

Du er dygtig, ansvarsbevidst og serviceminded. Du arbejder selvstændigt med stor omhyggelighed og grundighed, og du kan arbejde under tidspres. 

Du møder med ”pas og skiftetøj” i tasken, klar til hurtigt at kunne rykke ud til vores kunder. Forvent ca. 40 dages rejseaktivitet per år, nogle med få timers varsel, andre mere planlagt, men det forudsætter stor fleksibilitet at være servicetekniker.  

Erfaring med maritim elektronik er en fordel, men ikke et krav.

 

Vi tilbyder

Et job hvor få dage er ens, og hvor der er gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

En spændende arbejdsplads i en dansk internationalt orienteret virksomhed, med gode og hjælpsomme kolleger og frihed under ansvar.

Vores værdier er engagement, fleksibilitet og ansvarsbevidsthed, og vi forventer det samme af dig. 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

It-supporter til Syddansk Erhvervsskole

Syddansk Erhvervsskole

It-supporter til Syddansk Erhvervsskole Syddansk Erhvervsskole søger selvstændig it-supporter til et inspirerende uddannelsesmiljø, hvor IT Service byder ind med høj faglighed og it-støtte til administration, undervisere og elever i de erhvervsrette...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

IT Tekniker søges til AV CENTER Odense

AV CENTER ODENSE A/S

Odense
Nu har du muligheden for at komme med på holdet hos en af Danmarks førende virksomheder inden for salg, installation, service og udlejning af professionelle AV løsninger. Vores nuværende IT tekniker har fået nye udfordringer, og derfor søger vi snar...
Indrykket:24. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018