Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicetekniker

Søger energisk tekniker til servicering af ventilation i landbruget primært i Jylland og Fyn.

Vi forestiller os at du har/er:

 • Du vil indgå i en velfungerende serviceafdeling med 3 medarbejdere.
 • Det er vigtigt, at du har en positiv og humørfyldt indgang til opgaverne, og at du er struktureret og har udpræget ordenssans og udfører god kundeservce.
 • Vi forestiller os, at du har et indgående kendskab til landbruget, og er elektriker uddannet.
 • Du vil blive oplært af vores egne serviceteknikere.
 • Som person er du ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og selvstændigt job, hvor man planlægger sin egen hverdag.
 • Servicebil, PC og mobiltelefon stilles til rådighed.
 • Løn efter kvalifikationer

Kontakt Søren Langsig, Rotor A/S

Tlf.: 6139 1176

Mail: rotor@rotor.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329945331Phoenix-52f2780312019-01-21T00:00:00Servicetekniker

Søger energisk tekniker til servicering af ventilation i landbruget primært i Jylland og Fyn.

Vi forestiller os at du har/er:

 • Du vil indgå i en velfungerende serviceafdeling med 3 medarbejdere.
 • Det er vigtigt, at du har en positiv og humørfyldt indgang til opgaverne, og at du er struktureret og har udpræget ordenssans og udfører god kundeservce.
 • Vi forestiller os, at du har et indgående kendskab til landbruget, og er elektriker uddannet.
 • Du vil blive oplært af vores egne serviceteknikere.
 • Som person er du ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og selvstændigt job, hvor man planlægger sin egen hverdag.
 • Servicebil, PC og mobiltelefon stilles til rådighed.
 • Løn efter kvalifikationer

Kontakt Søren Langsig, Rotor A/S

Tlf.: 6139 1176

Mail: rotor@rotor.dk

2019-03-14T00:50:36.720 Søger energisk tekniker til servicering af ventilation i landbruget primært i Jylland og Fyn. Vi forestiller os at du har er: Du vil indgå i en velfungerende serviceafdeling med 3 medarbejdere. Det er vigtigt, at du har en positiv og humørfyldt indgang til opgaverne, og at du er struktureret og har udpræget ordenssans og udfører god kundeservce. Vi forestiller os, at du har et indgående kendskab til landbruget, og er elektriker uddannet. Du vil blive oplært af vores egne serviceteknikere. Som person er du ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded. Vi tilbyder: Et spændende og selvstændigt job, hvor man planlægger sin egen hverdag. Servicebil, PC og mobiltelefon stilles til rådighed. Løn efter kvalifikationer Kontakt Søren Langsig, Rotor A S Tlf.: 6139 1176 Mail: rotor@rotor.dk11Jobnet52f27803100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-13T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-Brande3439790ROTOR A/S11Industrivej 87430IkastDKDanmark0
rotor@rotor.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent696305JobNet493259449325941000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=52f27803https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=52f27803https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=52f27803&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=52f27803&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/4.jpgEr du den nye Elektriker i ROTOR A/S?169811311Dansk3Læse/ tale713701Elektriker7Håndværk & service360259075Søren Langsigrotor@rotor.dkDKDanmarkDKDanmark329978302Elektriker & industri elektrikerRobot Pga. vedvarende travlhed. Søger vi en erfaren alsidig elektriker med tiltrædelses hurtigst muligt til el opgaver med mulighed for medbestemmelse af fremtidig udvidelse af kompetenceområder indenfor el faget Vi er et firma med 16 år på bagen som er i fremadgående udvikling. Firmaet arbejder inden for alle dele af el faget og de tekniske installationer. Vi forventer Fagligdygtighed Kan arbejde selvstændigt Har erfaring fra lignede stilling Er kundeminde Vi tilbyder Et godt arbejdsmiljø hvor alle bliver hørt. Medbestemmelse for planlægning af egen hverdag. Mulighed for videreuddannelses inden for el faget . Løn forhandles efter kvalifikationer og indstilling. Alle ansøgninger behandles fortrolig og der indkaldes løbende til samtaler.

Pga. vedvarende travlhed.

Søger vi en erfaren alsidig elektriker med tiltrædelses hurtigst muligt til el opgaver med mulighed for medbestemmelse af fremtidig udvidelse af kompetenceområder indenfor el faget

Vi er et firma med 16 år på bagen som er i fremadgående udvikling. Firmaet arbejder inden for alle dele af el faget og de tekniske installationer.

Vi forventer

 • Fagligdygtighed
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Har erfaring fra lignede stilling
 • Er kundeminde

Vi tilbyder

 • Et godt arbejdsmiljø hvor alle bliver hørt.
 • Medbestemmelse for planlægning af egen hverdag.
 • Mulighed for videreuddannelses inden for el faget .

Løn forhandles efter kvalifikationer og indstilling.

Alle ansøgninger behandles fortrolig og der indkaldes løbende til samtaler.

ApS TOTAL EL & HVIDEVARERSunds2019-03-14T00:00:002019-05-09T00:00:00
330005711Servicemontør søges til Jylland/FynRobot DK-EL har travlt og søger dygtig og ansvarsbevidst servicemontør til Jylland Fyn Din profil: Du er uddannet elektriker. Du har erfaring med installationsarbejde hos private, detail, butikker og andet erhverv. Du skal kunne håndtere en travl og uforudsigelig arbejdsdag, uden at miste overblikket. Du skal beherske at udføre opgaver selvstændigt, samt i teambaserede projekter. Du skal være servicemindet og sætte en ære i at finde rådgive om problemløsninger i dialog med kunden, i samarbejde med kollegaer ledere. Du er kvalitetsbevidst, dygtig og effektiv til dit arbejde. Samt ser en ære i at levere et godt stykke arbejde til tiden. Du har kørekort til bil. Vi tilbyder: En god arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling. Fleksibel arbejdsdag, hvor du møder direkte hos kunden. Et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskellighed og tillid. Gode kollegaer med stærkt socialt sammenhold. Årlige personalearrangementer, med hensigten at styrke DK-EL s fællesskab. Løn efter kvalifikationer. Dit primære arbejdsområde, vil være serviceopgaver. Serviceopgaver varer alt fra 1 time til 1 arbejdsuge. Disse opgaver vil primært foregå hos privatkunder og nuværende erhvervskunder, med henblik på at udvide DK-ELs servicesegmentet. Opgaverne vil hovedsageligt være i hele Jylland Fyn og lokalt i Tørring Vejle. DK-EL sørger for du bliver godt kørende ud til opgaverne. DK-EL er et professionelt og kvalitetsbevidst el-firma, hvor serviceafdelingen er i udvikling. Vi beskæftiger et ungt team af 50 mænd fra vores 2 kontorer i hhv. Tørring (Jylland) og Karlslunde (Sjælland). Hos DK-EL lægger vi vægt på socialt sammenhold, hvor vi gør en dyd ud af, at medarbejdere og ledelse arbejder som ét team dette opnås blandt ved vores sociale arrangementer og via tillid til hinanden. Hermed opnår vi, at arbejdet udføres tilfredsstillende hver gang ude hos vores kunder. Ansøgninger behandles løbende, da der vil være opstart hurtigst muligt. Har du spørgsmål? Kontakt Michael Rolver på mr@dkel.nu 93885095 eller Jan Søndergård på js@dkel.nu 25728185. Ansøgning samt CV og andre relevante bilag sendes på e-mail til: job@dkel.nu Mærk e-mailen Servicemontør Jylland Fyn

DK-EL har travlt og søger dygtig og ansvarsbevidst servicemontør til Jylland/Fyn

Din profil:

 • Du er uddannet elektriker.
 • Du har erfaring med installationsarbejde hos private, detail, butikker og andet erhverv.
 • Du skal kunne håndtere en travl og uforudsigelig arbejdsdag, uden at miste overblikket.
 • Du skal beherske at udføre opgaver selvstændigt, samt i teambaserede projekter.
 • Du skal være servicemindet og sætte en ære i at finde/rådgive om problemløsninger i dialog med kunden, i samarbejde med kollegaer/ledere.
 • Du er kvalitetsbevidst, dygtig og effektiv til dit arbejde. Samt ser en ære i at levere et godt stykke arbejde til tiden.
 • Du har kørekort til bil.

Vi tilbyder:

 • En god arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling.
 • Fleksibel arbejdsdag, hvor du møder direkte hos kunden.
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskellighed og tillid.
 • Gode kollegaer med stærkt socialt sammenhold.
 • Årlige personalearrangementer, med hensigten at styrke DK-EL’s fællesskab.
 • Løn efter kvalifikationer.

Dit primære arbejdsområde, vil være serviceopgaver. Serviceopgaver varer alt fra 1 time til 1 arbejdsuge. Disse opgaver vil primært foregå hos privatkunder og nuværende erhvervskunder, med henblik på at udvide DK-ELs servicesegmentet. Opgaverne vil hovedsageligt være i hele Jylland/Fyn og lokalt i Tørring/Vejle. DK-EL sørger for du bliver godt kørende ud til opgaverne.

DK-EL er et professionelt og kvalitetsbevidst el-firma, hvor serviceafdelingen er i udvikling. Vi beskæftiger et ungt team af 50 mænd fra vores 2 kontorer i hhv. Tørring (Jylland) og Karlslunde (Sjælland). Hos DK-EL lægger vi vægt på socialt sammenhold, hvor vi gør en dyd ud af, at medarbejdere og ledelse arbejder som ét team – dette opnås blandt ved vores sociale arrangementer og via tillid til hinanden. Hermed opnår vi, at arbejdet udføres tilfredsstillende hver gang ude hos vores kunder.

Ansøgninger behandles løbende, da der vil være opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål?
Kontakt Michael Rolver på mr@dkel.nu / 93885095 eller Jan Søndergård på js@dkel.nu / 25728185.

Ansøgning samt CV og andre relevante bilag sendes på e-mail til: job@dkel.nu
Mærk e-mailen “Servicemontør Jylland/Fyn”

DK-EL ApSTørring2019-04-11T00:00:002019-05-01T00:00:00
329987414Flere faglærte elektrikere søges til fast jobBasic Er det tid til nye udfordringer? For kunde beliggende i Vejle søger vi flere elektrikere til fastansættelse. Vi søger folk inden for service og entreprise. Opgaven inden for service består primært i: Fiber, spjældopgaver, brandtekniske opgaver og infrastruktur. Er du mere til entreprise vil opgaverne primært være nybyggeri i Jylland herunder trekantområdet og på Sjælland. Der vil være bil til rådighed til brug i jobbet. Faglige kompetencer: Du er faglært elektriker og har praktisk erfaring Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Du kan fremvise straffeattest Ansøgning: Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende. Ansættelse vil ske løbende, og vi venter gerne på den rigtige profil. Ønsker du at høre mere om opgaven, er du velkommen til at kontakte Anita Hansen på 6163 0701 eller mail til ahh@jks.dkEr det tid til nye udfordringer?
For kunde beliggende i Vejle søger vi flere elektrikere til fastansættelse.  
 
Vi søger folk inden for service og entreprise. 
Opgaven inden for service består primært i: Fiber, spjældopgaver, brandtekniske opgaver og infrastruktur. 
Er du mere til entreprise vil opgaverne primært være nybyggeri i Jylland herunder trekantområdet og på Sjælland. 
 
Der vil være bil til rådighed til brug i jobbet. 

Faglige kompetencer:
 • Du er faglært elektriker og har praktisk erfaring
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

 • Personlige egenskaber:
 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du kan fremvise straffeattest
 •  
  Ansøgning:
  Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.
   
  Ansættelse vil ske løbende, og vi venter gerne på den rigtige profil.  
   
  Ønsker du at høre mere om opgaven, er du velkommen til at kontakte Anita Hansen på 6163 0701 eller mail til ahh@jks.dk  
   
   

  ORS/Small/3a846020_logo.pngJKS A/SVejle2019-03-30T15:00:00.4672019-05-05T00:00:00
  330001270ElektrikereBasic Er du faglært elektriker, og har du lyst til varierende arbejdsopgaver og nye udfordringer? Så kontakt JKS! Vi søger dygtige og erfarne elektriker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Installationsteknik Styrings- og reguleringsteknik Industri- maskinanlæg Bygningsautomatik Kommunikationsteknik Faglige kompetencer: Du er faglært elektriker og har praktisk erfaring Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Du kan fremvise straffeattest Ansøgning: Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.Er du faglært elektriker, og har du lyst til varierende arbejdsopgaver og nye udfordringer? Så kontakt JKS!
  Vi søger dygtige og erfarne elektriker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.

  Arbejdsopgaver:
  Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:
 • Installationsteknik
 • Styrings- og reguleringsteknik
 • Industri-/maskinanlæg
 • Bygningsautomatik
 • Kommunikationsteknik

 • Faglige kompetencer:
 • Du er faglært elektriker og har praktisk erfaring
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

 • Personlige egenskaber:
 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du kan fremvise straffeattest

 • Ansøgning:
  Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

  ORS/Small/ef21d4ea_logo.pngJKS A/SHorsens2019-04-05T02:00:17.0902019-05-11T00:00:00
  329981932HP El-service A/S søger Elektriker til BjerringbroRobot Vi søger en dygtig og engageret elektriker, som kan arbejde selvstændigt. Stillingen er placeret Bjerringbro. HP El-service A S, Bjerringbro har i dag 35 medarbejdere og filial i Hammel. Virksomheden beskæftiger sig primært med industriservice inden for el og køle installationer. HP El-service A S servicerer både erhvervs og privatkunder i hele Jylland indenfor industriinstallationer, bygningsinstallationer, tele-data, alarmer, termografering, energivejledning, liftudlejning, varmepumpe, klimaanlæg, køle- fryseanlæg, jordvarmeanlæg samt salg og reparation af hvidevarer. Arbejdsopgaver: Spjældopgaver både til industri og til private Daglig drift fejlsøgning, reparation og vedligehold på automatisk procesudstyr m.v. Systematisk vedligehold Diverse ad hoc-opgaver, herunder proces og energioptimering Ombygninger Service og vedligeholdelsesarbejde hos vores kunder Vagtordning Kvalifikationer: Du er uddannet elektriker Du er dygtig og tager ejerskab for opgaverne Du kan arbejde selvstændigt Du har kørekort Du bidrager med godt humør og god kundeservice Vi tilbyder: Udfordrende opgaver med ansvar og store muligheder for faglig udvikling Fast arbejde og løn efter kvalifikationer Sundhedsforsikring Frugt og massageordning

  Vi søger en dygtig og engageret elektriker, som kan arbejde selvstændigt.

  Stillingen er placeret Bjerringbro.

  HP El-service A/S, Bjerringbro har i dag 35 medarbejdere og filial i Hammel. Virksomheden beskæftiger sig primært med industriservice inden for el– og køle installationer.

  HP El-service A/S servicerer både erhvervs– og privatkunder i hele Jylland indenfor industriinstallationer, bygningsinstallationer, tele-data, alarmer, termografering, energivejledning, liftudlejning, varmepumpe, klimaanlæg, køle-/fryseanlæg, jordvarmeanlæg samt salg og reparation af hvidevarer.

  Arbejdsopgaver:

  • Spjældopgaver både til industri og til private
  • Daglig drift—fejlsøgning, reparation og vedligehold på automatisk procesudstyr m.v.
  • Systematisk vedligehold
  • Diverse ad hoc-opgaver, herunder proces og energioptimering
  • Ombygninger
  • Service og vedligeholdelsesarbejde hos vores kunder
  • Vagtordning

   Kvalifikationer:

  • Du er uddannet elektriker
  • Du er dygtig og tager ejerskab for opgaverne
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du har kørekort
  • Du bidrager med godt humør og god kundeservice

  Vi tilbyder:

  • Udfordrende opgaver med ansvar og store muligheder for faglig udvikling
  • Fast arbejde og løn efter kvalifikationer
  • Sundhedsforsikring/Frugt– og massageordning

   

  H P EL-SERVICE A/SBjerringbro2019-03-21T00:00:002019-05-16T00:00:00
  da-DK

  Andre job der matcher din søgning

  Elektriker & industri elektriker

  ApS TOTAL EL & HVIDEVARER

  Sunds
  Pga. vedvarende travlhed. Søger vi en erfaren alsidig elektriker med tiltrædelses hurtigst muligt til el opgaver med mulighed for medbestemmelse af fremtidig udvidelse af kompetenceområder indenfor el faget Vi er et firma med 16 år på bagen som er i...
  Indrykket:14. marts 2019
  Udløbsdato:9. maj 2019

  Servicemontør søges til Jylland/Fyn

  DK-EL ApS

  Tørring
  DK-EL har travlt og søger dygtig og ansvarsbevidst servicemontør til Jylland Fyn Din profil: Du er uddannet elektriker. Du har erfaring med installationsarbejde hos private, detail, butikker og andet erhverv. Du skal kunne håndtere en travl og uforu...
  Indrykket:11. april 2019
  Udløbsdato:1. maj 2019

  Flere faglærte elektrikere søges til fast job

  JKS A/S

  Vejle
  Er det tid til nye udfordringer? For kunde beliggende i Vejle søger vi flere elektrikere til fastansættelse. Vi søger folk inden for service og entreprise. Opgaven inden for service består primært i: Fiber, spjældopgaver, brandtekniske opgaver og in...
  Indrykket:30. marts 2019
  Udløbsdato:5. maj 2019

  Elektrikere

  JKS A/S

  Horsens
  Er du faglært elektriker, og har du lyst til varierende arbejdsopgaver og nye udfordringer? Så kontakt JKS! Vi søger dygtige og erfarne elektriker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget va...
  Indrykket:5. april 2019
  Udløbsdato:11. maj 2019

  HP El-service A/S søger Elektriker til Bjerringbro

  H P EL-SERVICE A/S

  Bjerringbro
  Vi søger en dygtig og engageret elektriker, som kan arbejde selvstændigt. Stillingen er placeret Bjerringbro. HP El-service A S, Bjerringbro har i dag 35 medarbejdere og filial i Hammel. Virksomheden beskæftiger sig primært med industriservice inden...
  Indrykket:21. marts 2019
  Udløbsdato:16. maj 2019