Servicetekniker

Søger energisk tekniker til servicering af ventilation i landbruget primært i Jylland og Fyn.

Vi forestiller os at du har/er:

 • Du vil indgå i en velfungerende serviceafdeling med 3 medarbejdere.
 • Det er vigtigt, at du har en positiv og humørfyldt indgang til opgaverne, og at du er struktureret og har udpræget ordenssans og udfører god kundeservce.
 • Vi forestiller os, at du har et indgående kendskab til landbruget, og er elektriker uddannet.
 • Du vil blive oplært af vores egne serviceteknikere.
 • Som person er du ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og selvstændigt job, hvor man planlægger sin egen hverdag.
 • Servicebil, PC og mobiltelefon stilles til rådighed.
 • Løn efter kvalifikationer

Kontakt Søren Langsig, Rotor A/S

Tlf.: 6139 1176

Mail: rotor@rotor.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330050966Phoenix-3090b60d12019-06-30T00:00:00Servicetekniker

Søger energisk tekniker til servicering af ventilation i landbruget primært i Jylland og Fyn.

Vi forestiller os at du har/er:

 • Du vil indgå i en velfungerende serviceafdeling med 3 medarbejdere.
 • Det er vigtigt, at du har en positiv og humørfyldt indgang til opgaverne, og at du er struktureret og har udpræget ordenssans og udfører god kundeservce.
 • Vi forestiller os, at du har et indgående kendskab til landbruget, og er elektriker uddannet.
 • Du vil blive oplært af vores egne serviceteknikere.
 • Som person er du ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og selvstændigt job, hvor man planlægger sin egen hverdag.
 • Servicebil, PC og mobiltelefon stilles til rådighed.
 • Løn efter kvalifikationer

Kontakt Søren Langsig, Rotor A/S

Tlf.: 6139 1176

Mail: rotor@rotor.dk

Søger energisk tekniker til servicering af ventilation i landbruget primært i Jylland og Fyn. Vi forestiller os at du har er: Du vil indgå i en velfungerende serviceafdeling med 3 medarbejdere. Det er vigtigt, at du har en positiv og humørfyldt indgang til opgaverne, og at du er struktureret og har udpræget ordenssans og udfører god kundeservce. Vi forestiller os, at du har et indgående kendskab til landbruget, og er elektriker uddannet. Du vil blive oplært af vores egne serviceteknikere. Som person er du ansvarsbevidst, selvstændig og serviceminded. Vi tilbyder: Et spændende og selvstændigt job, hvor man planlægger sin egen hverdag. Servicebil, PC og mobiltelefon stilles til rådighed. Løn efter kvalifikationer Kontakt Søren Langsig, Rotor A S Tlf.: 6139 1176 Mail: rotor@rotor.dk11jobnet3090b60d100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-22T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVarde3554321ROTOR A/S11Industrivej 87430IkastDKDanmark0
rotor@rotor.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent784532JobNet5010559501055910027-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3090b60dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=3090b60dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3090b60d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3090b60d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/3.jpgMed et job indenfor Håndværk & service får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 9006001Dansk3Læse/ tale713701Elektriker7Håndværk & service362154182rotor@rotor.dkrotor@rotor.dkDKDanmarkDKDanmark330046584Vedligeholdelsestekniker med el- teknisk baggrundRobot Vores dygtige kollegaer i Vejen har brug for en ny kollega til at hjælpe med vedligeholdelsesopgaverne. Vil du være med på holdet og få muligheden for at være en del af en arbejdsplads med masser af spændende udfordringer så skynd dig at sende en ansøgning. Se meget mere om en spændende stilling på dette link: http: agri-norcold.dk DK HR Job.aspx Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Vores dygtige kollegaer i Vejen har brug for en ny kollega til at hjælpe med vedligeholdelsesopgaverne.

Vil du være med på holdet og få muligheden for at være en del af en arbejdsplads med masser af spændende udfordringer så skynd dig at sende en ansøgning.

Se meget mere om en spændende stilling på dette link:

http://agri-norcold.dk/DK/HR/Job.aspx

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

AGRI-NORCOLD A/SVejen2019-06-19T00:00:002019-08-14T00:00:00
330054942Vi søger en elektrikerRobot Vi søger en elektriker mere til vores elektrikerteam, bestående af 4 dygtige og professionelle elektrikere. Smedemark Sørensen EL A S er en kvalitetsbevidst elinstallatør som udfører en bred vifte af elektrikeropgaver til både erhverv, landbrug og privat. Til erhverv har vi stor erfaring med at lave driftssikre el-installationer, intelligent bygningsinstallation, tele- data-installation, tyverisikringsanlæg, videoovervågning, industri-installation, automatik-installation og salg reparation af hårde hvidevarer. I mere end 30 år har vi leveret el-installationer til landbruget. - Vi har en bred erfaring med diverse anlæg, som bruges i de danske landbrug, hvilket betyder at vi ofte kan løse komplekse opgaver hurtigt og effektivt. Vi sørger for sikre og økonomiske el-installationer til private hjem - med erfaring inden for nybygning ombygning. Vi har brug for en elektriker med høj faglig stolthed, og som ikke går på kompromis med kvalitet og sikkerhed. Du vil få egen firmabil og vil både arbejde selvstændigt, samt i teams ved større projekter. Du vil også deltage i oplæringen af vores lærlinge. Vores kundegruppe er bred og det er væsentligt, at du har fokus på kundeservice og kan tale med alle typer mennesker. Arbejdsområdet er i Vester Nebel, Vorbasse, Vandel, Lunderskov, Kolding, Billund, Vejle og omegn. Vi står til rådighed for vores kunder i alle døgnets 24 timer, og du vil derfor indgå i en vagtordning, dog kun 2 weekender om året. Vi tilbyder en alsidig hverdag, hvor dine faglige kompetencer bliver sat i spil. Vi vægter et godt arbejdsmiljø og god omgangstone. Du bliver ansat under ordnede forhold og med løn efter kvalifikationer. Har dette vakt din interesse og opfylder du ovenstående kvalifikationer, så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning CV. Din ansøgning formidles via Jobcenter Vejen. Vi passer på dine data, derfor skal du søge stillingen via linket: https: vejen.dk kontakt find-medarbejder Arbejdsmarked Vælg Pernille Aagaard Friis - under Grp. Rekruttering Serviceberedskab Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da rekrutteringsprocessen afsluttes når rette kandidat er fundet.

Vi søger en elektriker mere til vores elektrikerteam, bestående af 4 dygtige og professionelle elektrikere.

Smedemark & Sørensen EL A/S er en kvalitetsbevidst elinstallatør som udfører en bred vifte af elektrikeropgaver til både erhverv, landbrug og privat.

Til erhverv har vi stor erfaring med at lave driftssikre el-installationer, intelligent bygningsinstallation, tele-/data-installation, tyverisikringsanlæg, videoovervågning, industri-installation, automatik-installation og salg/reparation af hårde hvidevarer.

I mere end 30 år har vi leveret el-installationer til landbruget. - Vi har en bred erfaring med diverse anlæg, som bruges i de danske landbrug, hvilket betyder at vi ofte kan løse komplekse opgaver hurtigt og effektivt.

Vi sørger for sikre og økonomiske el-installationer til private hjem - med erfaring inden for nybygning/ombygning.

Vi har brug for en elektriker med høj faglig stolthed, og som ikke går på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Du vil få egen firmabil og vil både arbejde selvstændigt, samt i teams ved større projekter. Du vil også deltage i oplæringen af vores lærlinge.

Vores kundegruppe er bred og det er væsentligt, at du har fokus på kundeservice og kan tale med alle typer mennesker.

Arbejdsområdet er i Vester Nebel, Vorbasse, Vandel, Lunderskov, Kolding, Billund, Vejle og omegn.

Vi står til rådighed for vores kunder i alle døgnets 24 timer, og du vil derfor indgå i en vagtordning, dog kun 2 weekender om året.

Vi tilbyder en alsidig hverdag, hvor dine faglige kompetencer bliver sat i spil. Vi vægter et godt arbejdsmiljø og god omgangstone. Du bliver ansat under ordnede forhold og med løn efter kvalifikationer.

Har dette vakt din interesse og opfylder du ovenstående kvalifikationer, så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning/CV.

 

Din ansøgning formidles via Jobcenter Vejen. Vi passer på dine data, derfor skal du søge stillingen via linket:

https://vejen.dk/kontakt/find-medarbejder/#Arbejdsmarked

Vælg Pernille Aagaard Friis

- under Grp. Rekruttering / Serviceberedskab

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da rekrutteringsprocessen afsluttes når rette kandidat er fundet.

SMEDEMARK & SØRENSEN EL A/SVandel2019-07-05T00:00:002019-07-30T00:00:00
330059519Elektriker søges til Entreprise afd.Robot Jysk Elteknik søger lige nu en dygtig og alsidig elektriker, til entreprisearbejde i hele Danmark. Din dagligdag: Din dagligdag hos Jysk Elteknik, vil være præget af alsidige opgaver rundt omkring i hele Danmark. Opgaverne vil primært være større el-entrepriseprojekter, hvor vi bl.a. arbejder med butikker, kontordomiciler, industrikunder og offentlige byggerier. Du vil som udgangspunkt være med på projekterne fra start til slut og der kan være perioder hvor der arbejdes på flere projekter samtidig. Der veksles mellem både teambaserede projekter, samt selvstændige opgaver, hvor frihed under ansvar vil være en naturlig del af din hverdag. I entreprise afd. arbejder man typisk 4-dags uger -mandag til torsdag. Projekterne ligger spredt rundt omkring i hele landet, så der vil være perioder hvor der skal påregnes at man ligger ude, men der kan også komme perioder med projekter i lokalområdet, hvor man kører hjem hver dag. Hos Jysk Elteknik udnytter vi hinandens viden i opgaveløsninger, hvorfor du vil møde gode kollegaer i et uformelt, behageligt og udviklende arbejdsmiljø. Din profil Du er uddannet elektriker har en el-teknisk uddannelse. Rejselysten. Fleksibel med tid og opgaver. Du er som person positiv og har et godt humør. Serviceminded og arbejder godt selvstændigt, men også i teams. Kan håndtere opgaver i en uforudsigelig hverdag, uden at miste overblikket. Kørekort til bil (B). Hos Jysk Elteknik: Bliver du en del af en arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø, med mulighed for faglig og personlig udvikling. Du vil få 100 friske kollegaer og opleve en uformel omgangstone og godt sammenhold. Du møder ind til en positiv attitude, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder ordentlige løn-og ansættelsesforhold samt sundhedsforsikring. Der bliver stillet smartphone, scanner m.m. til rådighed da vi benytter elektronisk indrapportering af materialer, timer, kvalitetssikring m.m. Hvorfor har vi brug for dig? Jysk Elteknik er inde i en spændende udvikling, med tilstrømning af nye kunder, hvilket kræver netop dig, der ønsker en bred vifte af udfordringer. Er du interesseret og har du spørgsmål til jobbet? Så er du meget velkommen til at ringe og få en snak med Rasmus på 41 82 76 62. Du kan også sende en ansøgning på mail til: rla@jyskel.dk

Jysk Elteknik søger lige nu en dygtig og alsidig elektriker, til entreprisearbejde i hele Danmark.

Din dagligdag:

Din dagligdag hos Jysk Elteknik, vil være præget af alsidige opgaver rundt omkring i hele Danmark. Opgaverne vil primært være større el-entrepriseprojekter, hvor vi bl.a. arbejder med butikker, kontordomiciler, industrikunder og offentlige byggerier.

Du vil som udgangspunkt være med på projekterne fra start til slut og der kan være perioder hvor der arbejdes på flere projekter samtidig. Der veksles mellem både teambaserede projekter, samt selvstændige opgaver, hvor frihed under ansvar vil være en naturlig del af din hverdag.

I entreprise afd. arbejder man typisk 4-dags uger -mandag til torsdag. Projekterne ligger spredt rundt omkring i hele landet, så der vil være perioder hvor der skal påregnes at man ligger ude, men der kan også komme perioder med projekter i lokalområdet, hvor man kører hjem hver dag.

Hos Jysk Elteknik udnytter vi hinandens viden i opgaveløsninger, hvorfor du vil møde gode kollegaer i et uformelt, behageligt og udviklende arbejdsmiljø.

Din profil

•Du er uddannet elektriker / har en el-teknisk uddannelse.

•Rejselysten.

•Fleksibel med tid og opgaver.

•Du er som person positiv og har et godt humør.

•Serviceminded og arbejder godt selvstændigt, men også i teams.

•Kan håndtere opgaver i en uforudsigelig hverdag, uden at miste overblikket.

•Kørekort til bil (B).

Hos Jysk Elteknik:

Bliver du en del af en arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø, med mulighed for faglig og personlig udvikling.

Du vil få 100 friske kollegaer og opleve en uformel omgangstone og godt sammenhold. Du møder ind til en positiv attitude, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder ordentlige løn-og ansættelsesforhold samt sundhedsforsikring.

Der bliver stillet smartphone, scanner m.m. til rådighed da vi benytter elektronisk indrapportering af materialer, timer, kvalitetssikring m.m.

Hvorfor har vi brug for dig?

Jysk Elteknik er inde i en spændende udvikling, med tilstrømning af nye kunder, hvilket kræver netop dig, der ønsker en bred vifte af udfordringer.

Er du interesseret og har du spørgsmål til jobbet?

Så er du meget velkommen til at ringe og få en snak med Rasmus på 41 82 76 62. Du kan også sende en ansøgning på mail til: rla@jyskel.dk

Thisted - KaretmagervejEsbjerg2019-07-15T00:00:002019-09-04T00:00:00
330060228Professionel elektriker søges til VejenRobot Drømmer du om at arbejde for et garvet firma, der holder sig opdateret på den nyeste viden inden for branchen? Er du faglært elektriker og søger nye udfordringer? Så læs mere om en spændende stilling i Vejen, lige her! Vi er en virksomhed, som blev grundlagt i 1923. Med mange år på bagen er vi stolte over at kunne sige, at vi har glade kunder hver gang, vi rykker ud. Derfor mener vi selv, at vi er den bedste el-installatør i Jylland. Og nu mangler vi ekstra hænder til holdet.For os er kvaliteten i højsædet, og derfor sørger vi for at vores elektrikere altid ved, hvad der rør sig på markedet samt har adgang til de nyeste produkter, udstyr og viden. Det gør, at vores medarbejdere kan yde den bedste service og lave kvalitetsarbejde for vores kunder.Vi søger en dygtig faglært elektriker, som allerede har været 5 år i branchen til at blive en del af vores team. Det er vigtigt, at du kan yde en god service og opbygge god kundekontakt, da vi tilbyder vores kunder, at de kan få den samme elektriker ud, hvis de hyrer os igen. Dine arbejdsopgaver vil variere meget inden for faget, og vi tilbyder service inden for blandt andet industri-, erhvervs-, og landbrugsinstallationer, energioptimering, varmepumper, hvidevareservice samt videoovervågning, belysning, sikring, solceller med mere. Vi tilbyder en timeløn på 180 kr. i timen og ønsker allerede opstart fra mandag d. 15. juli og ellers hurtigst muligt. Så tøv endelig ikke med at kontakte os ved spørgsmål eller lignende til stillingen. Det forventer vi af dig: Du er faglært og har omkring 5 års erfaring som elektriker Du er kvalitetsbevidst i dit arbejde og er serviceminded ude hos kunder Du vil gerne tilegne dig ny viden og arbejde med de nyeste værktøjer Du er mødepligtig, punktlig samt ser præsentabel ud når du møder på arbejde Det kan du forvente af os: En timeløn på 180 kr. i timen Mulighed for udvikling og adgang til ny viden samt nye produkter En arbejdsplads med favorable ansættelses- og arbejdsvilkår Imødekommende og professionelle kolleger Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores konsulent Ole Nielsen. Kontaktoplysninger findes i boksen. Husk at vedhæft reference nr. 125942Vi glæder os til at høre fra dig!

Drømmer du om at arbejde for et garvet firma, der holder sig opdateret på den nyeste viden inden for branchen? Er du faglært elektriker og søger nye udfordringer? Så læs mere om en spændende stilling i Vejen, lige her!

Vi er en virksomhed, som blev grundlagt i 1923. Med mange år på bagen er vi stolte over at kunne sige, at vi har glade kunder hver gang, vi rykker ud. Derfor mener vi selv, at vi er den bedste el-installatør i Jylland. Og nu mangler vi ekstra hænder til holdet.

For os er kvaliteten i højsædet, og derfor sørger vi for at vores elektrikere altid ved, hvad der rør sig på markedet samt har adgang til de nyeste produkter, udstyr og viden. Det gør, at vores medarbejdere kan yde den bedste service og lave kvalitetsarbejde for vores kunder.

Vi søger en dygtig faglært elektriker, som allerede har været 5 år i branchen til at blive en del af vores team. Det er vigtigt, at du kan yde en god service og opbygge god kundekontakt, da vi tilbyder vores kunder, at de kan få den samme elektriker ud, hvis de hyrer os igen. 

Dine arbejdsopgaver vil variere meget inden for faget, og vi tilbyder service inden for blandt andet industri-, erhvervs-, og landbrugsinstallationer, energioptimering, varmepumper, hvidevareservice samt videoovervågning, belysning, sikring, solceller med mere. 

Vi tilbyder en timeløn på 180 kr. i timen og ønsker allerede opstart fra mandag d. 15. juli og ellers hurtigst muligt. Så tøv endelig ikke med at kontakte os ved spørgsmål eller lignende til stillingen. 

Det forventer vi af dig:

 • Du er faglært og har omkring 5 års erfaring som elektriker
 • Du er kvalitetsbevidst i dit arbejde og er serviceminded ude hos kunder
 • Du vil gerne tilegne dig ny viden og arbejde med de nyeste værktøjer
 • Du er mødepligtig, punktlig samt ser præsentabel ud når du møder på arbejde


Det kan du forvente af os:

 • En timeløn på 180 kr. i timen
 • Mulighed for udvikling og adgang til ny viden samt nye produkter
 • En arbejdsplads med favorable ansættelses- og arbejdsvilkår
 • Imødekommende og professionelle kolleger


Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du kontakte vores konsulent Ole Nielsen. Kontaktoplysninger findes i boksen. Husk at vedhæft reference nr. 125942

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kandidaterne ApSVejen2019-07-16T00:00:002019-09-06T00:00:00
330053871CTS og BMS-tekniker/elektrikerRobot CTS og BMS-tekniker elektriker. Da vi til stadighed oplever en stor ordretilgang, søger vi en CTS- og BMS tekniker elektriker til vores team af engagerede ingeniører og teknikere, med base i Nupark i Holstebro. Som vores nye CTS- og BMS tekniker elektriker bliver du en del af Grue Hornstrups automations-afdeling. Vores kundebase består primært af offentlige og private kunder, for hvem vi varetager opgaver inden for et bredt spekter af automationsopgaver, dog primært inden for ventilation, varme, køl, lys og energioptimering. Vi udfører både serviceopgaver og opgaver i forbindelse med renovering og nybygninger på mange af Danmarks største kontorhuse og hospitaler. Vores automationsafdeling er landsdækkende og kendetegnet ved dygtige specialister, gode kollegaer og langvarige kunde-relationer. Om jobbet Sammen med et hold dygtige ingeniører og teknikere bliver du ansvarlig for test, idriftsættelse, indregulering, kvalitetssikring, fejlsøgning og reparation af ovenstående typer af anlæg og systemer. Vi servicerer mange forskellige kunder i hele landet, men med en stor overvægt af kunder i Storkøbenhavn. Du bliver tilknyttet vores kontor i Holstebro, men vil i perioder have en stor mængde rejseaktivitet med overnatninger. Vi forventer, at du bor i fornuftig kørselsafstand fra Holstebro. Dine kvalifikationer Du er uddannet elektriker, automatik fagtekniker eller lignende. Du har kendskab til automatik. Du er generelt teknisk interesseret og velfunderet. Du er drevet af tilfredse kunder og en dagligdag i godt kollegialt selskab. Du udviser stor fleksibilitet. Du har mulighed for, og lyst til rejseaktivitet i Danmark. Vi tilbyder Et selvstændigt job, hvor du har friheden til selv at planlægge din dag. En virksomhed med et godt socialt sammenhold. Det nødvendige tekniske udstyr. Sundhedsforsikring og diverse personalegoder. Interesseret? Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Bergenhammer Jensen på telefon 96101332 eller mail jbj@g-h.dk. Tiltrædelse snarest muligt. Kan du se dig selv som vores nye CTS- og BMS tekniker, så søg jobbet hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig. Grue Hornstrup A S Nupark 51 DK 7500 Holstebro Tlf. 45 9610 1330 gh@g-h.dk www.g-h.dk

CTS og BMS-tekniker/elektriker.

Da vi til stadighed oplever en stor ordretilgang, søger vi en CTS- og BMS tekniker/elektriker til vores team af engagerede ingeniører og teknikere, med base i Nupark i Holstebro.

Som vores nye CTS- og BMS tekniker/elektriker bliver du en del af Grue & Hornstrups automations-afdeling. Vores kundebase består primært af offentlige og private kunder, for hvem vi varetager opgaver inden for et bredt spekter af automationsopgaver, dog primært inden for ventilation, varme, køl, lys og energioptimering. Vi udfører både serviceopgaver og opgaver i forbindelse med renovering og nybygninger på mange af Danmarks største kontorhuse og hospitaler. Vores automationsafdeling er landsdækkende og kendetegnet ved dygtige specialister, gode kollegaer og langvarige kunde-relationer.  

Om jobbet
Sammen med et hold dygtige ingeniører og teknikere bliver du ansvarlig for test, idriftsættelse, indregulering, kvalitetssikring, fejlsøgning og reparation af ovenstående typer af anlæg og systemer. Vi servicerer mange forskellige kunder i hele landet, men med en stor overvægt af kunder i Storkøbenhavn. Du bliver tilknyttet vores kontor i Holstebro, men vil i perioder have en stor mængde rejseaktivitet med overnatninger. Vi forventer, at du bor i fornuftig kørselsafstand fra Holstebro.

Dine kvalifikationer
Du er uddannet elektriker, automatik fagtekniker eller lignende.
Du har kendskab til automatik.
Du er generelt teknisk interesseret og velfunderet.
Du er drevet af tilfredse kunder og en dagligdag i godt kollegialt selskab.
Du udviser stor fleksibilitet.
Du har mulighed for, og lyst til rejseaktivitet i Danmark.

Vi tilbyder
Et selvstændigt job, hvor du har friheden til selv at planlægge din dag.
En virksomhed med et godt socialt sammenhold.
Det nødvendige tekniske udstyr.
Sundhedsforsikring og diverse personalegoder.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jesper Bergenhammer Jensen på telefon 96101332 eller mail jbj@g-h.dk.

Tiltrædelse snarest muligt.

Kan du se dig selv som vores nye CTS- og BMS tekniker, så søg jobbet hurtigst muligt.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Grue & Hornstrup A/S

Nupark 51 • DK 7500 Holstebro • Tlf. +45 9610 1330 • gh@g-h.dk • www.g-h.dk

GRUE & HORNSTRUP, RÅDGIVENDE INGENIØRER A/SHolstebro2019-07-05T00:00:002019-08-27T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vedligeholdelsestekniker med el- teknisk baggrund

AGRI-NORCOLD A/S

Vejen
Vores dygtige kollegaer i Vejen har brug for en ny kollega til at hjælpe med vedligeholdelsesopgaverne. Vil du være med på holdet og få muligheden for at være en del af en arbejdsplads med masser af spændende udfordringer så skynd dig at sende en an...
Indrykket:19. juni 2019
Udløbsdato:14. august 2019

Vi søger en elektriker

SMEDEMARK & SØRENSEN EL A/S

Vandel
Vi søger en elektriker mere til vores elektrikerteam, bestående af 4 dygtige og professionelle elektrikere. Smedemark Sørensen EL A S er en kvalitetsbevidst elinstallatør som udfører en bred vifte af elektrikeropgaver til både erhverv, landbrug og p...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:30. juli 2019

Elektriker søges til Entreprise afd.

Thisted - Karetmagervej

Esbjerg
Jysk Elteknik søger lige nu en dygtig og alsidig elektriker, til entreprisearbejde i hele Danmark. Din dagligdag: Din dagligdag hos Jysk Elteknik, vil være præget af alsidige opgaver rundt omkring i hele Danmark. Opgaverne vil primært være større el...
Indrykket:15. juli 2019
Udløbsdato:4. september 2019

Professionel elektriker søges til Vejen

Kandidaterne ApS

Vejen
Drømmer du om at arbejde for et garvet firma, der holder sig opdateret på den nyeste viden inden for branchen? Er du faglært elektriker og søger nye udfordringer? Så læs mere om en spændende stilling i Vejen, lige her! Vi er en virksomhed, som blev ...
Indrykket:16. juli 2019
Udløbsdato:6. september 2019

CTS og BMS-tekniker/elektriker

GRUE & HORNSTRUP, RÅDGIVENDE INGENIØRER A/S

Holstebro
CTS og BMS-tekniker elektriker. Da vi til stadighed oplever en stor ordretilgang, søger vi en CTS- og BMS tekniker elektriker til vores team af engagerede ingeniører og teknikere, med base i Nupark i Holstebro. Som vores nye CTS- og BMS tekniker ele...
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:27. august 2019