Servicetekniker / industritekniker / maskinarbejder til produktionsteknisk afdeling

Vi søger en kompetent servicetekniker / industritekniker / maskinarbejder til vores produktionstekniske afdeling i Aabybro.

CUBIC har vækstambitioner! Grundlaget for vækst skabes bl.a. gennem et kontinuerligt fokus på konkurrenceforbedrende aktiviteter, Lean og vedligehold.

Kvalifikationer
• Du har en faglig baggrund som værktøjsmager, maskinarbejder eller industritekniker.
• Du har erfaring med produktionsteknik og automatisering.
• Du er hjælpsom og sætter en ære i at få løst de daglige problemer.

Som person forventer vi, at du er
selvstændig og løsningsorienteret med færdigheder til at arbejde målrettet og på eget initiativ. I tillæg, at du har gode egenskaber som teamplayer og evner at samarbejde bredt i organisationen.
Vi vægter en dynamisk, ansvarsbevidst og resultatorienteret person, der er klar til at yde den indsats, der skal til for at opfylde de fælles mål.

CUBIC tilbyder
Et selvstændigt og alsidigt job i en kvalitetsorienteret og anerkendt international virksomhed i konstant udvikling. Teamet er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, et højt tempo og en uformel atmosfære. Du tilbydes gode ansættelsesforhold, dygtige kolleger og en stilling med mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du skal regne med 10-20 rejsedage om året.

Matcher du vores ambitioner?
- og har du lyst til at blive en del af teamet, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og CV. Ansøgningen sendes til ach@cubic.dk, senest den 12. februar 2018.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til PTA-chef, André Chabert på 98 82 24 00.

CUBIC-Modulsystem A/S er en vækstorienteret virksomhed, som dels udvikler, producerer og sælger et modulsystem til opbygning af el-tavler og dels kundedesignede kapslinger.

CUBIC er blandt de førende inden for sit felt og afsætter sine produkter globalt. Virksomheden er repræsenteret med datterselskaber i 8 lande og via partnere i mere end 40 lande. Virksomheden beskæftiger i dag ca. 350 engagerede medarbejdere og omsætter for ca. 400 mio. kr. Koncernen har hovedsæde i Brønderslev.

Læs mere om CUBIC på www.cubic.eu.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:17. marts 2018

CNC-operatør

Viktech P/S - Ålborg

For en kunde søger vi en kantpresser med programmeringsefaring indenfor CNC til en spændende og ansvarsfuld stilling. Der er tale om et længere varende vikariat, som for den rette kandidat kan føre til fastansættelse. Du skal have lyst til at spille...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:10. april 2018

CNC -operatører søges til fræsning

Nordmark Maskinfabrik A/S

Frederikshavn
Arbejdsområder: Bearbejdning af store emner på CNC boreværker med Heidenhain TNC Styring Forventninger til dig: Er udlært maskinarbejder Kan lide at tage ansvar Har gode samarbejdsevner Er mødestabil og fleksibel Kan arbejde selvstændigt Muligheder ...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:30. marts 2018

Industritekniker/maskinarbejder søges

JKS A/S

Vi forventer: Du er uddannet industritekniker maskinarbejder Du har erfaring med bearbejdning på primært manuelle maskiner Du er praktisk anlagt, omhyggelig og selvstændig Du har sans for kvalitet og præcision Vi tilbyder: Et længerevarende vikariat...
Indrykket:2. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Industritekniker/maskinarbejder

SJØRRING MASKINFABRIK A/S

Vi søger en industritekniker eller maskinarbejder der er i besiddelse af: Erfaring med CNC - gerne HEIDENHAIN Truckkort vil være en fordel Gode samarbejdsevner Arbejdstiden er dag, aften eller nat Vi tilbyder: En grundig oplæring i et selvstændigt j...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Industritekniker/maskinarbejder - CNC

HR-INDUSTRIES A/S

Har du lyst til et udfordrende job, hvor arbejdsopgaverne er meget varierende, så tjek her. HR-Industries A S søger en industritekniker med CNC-kompetencer til opstilling samt kørsel på drejesiden samt lidt fræs. Virksomheden er en moderne produktio...