Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicetekniker, KONE Aalborg / KONE Aarhus


Vil du udvikle dine faglige kvalifikationer i en anerkendt international virksomhed? KONE A/S er i rivende udvikling og søger en kvalitetsbevidst servicetekniker til vores ambitiøse vækstplan.

Vi søger:
Vores team består af dygtige serviceteknikere som servicerer vores kunder, for at sikre smidig og sikker drift af kundernes udstyr. Vi søger en dynamisk, serviceminded og engageret Servicetekniker til KONE Aalborg og eller Aarhus . Du skal betjene vores kunder inden for servicering samt reparation af elevatorer.
 • Du brænder for kvalitetsarbejde udført med sikkerheden i højsædet.
 • Du betragter kundernes tilfredshed som din succes.
 • Du er fleksibel i forhold til dine opgaver, og har en positiv tilgang til forandring.
 • Du deler viden og behandler andre med respekt.


Færdigheder, uddannelse og erfaring:
Den succesfulde ansøger er en stærk kommunikator og en fleksibel holdspiller, der nyder samarbejdet med kollegaer og samarbejdspartnere på alle niveauer, og som stræber efter at overgå kundernes forventninger.

 • Du har en teknisk uddannelse, gerne elektromekaniker eller automatiktekniker.
 • Du har elevator 1 og elevator 2 (4A modul)
 • Du brænder for god service
 • Du har erfaring med servicering af elevatorer.
 • Du har et godt overblik og kan håndtere mange samtidige opgaver.

Vi tilbyder:
Hos KONE er vi fokuseret på at skabe en innovativ og samarbejdsorienteret arbejdskultur, hvor vi værdsætter bidraget fra den enkelte. Medarbejderengagement er et centralt fokusområde for os, og vi tilskynder til deltagelse i udveksling af informationer og idéer.

Du tilbydes et spændende job i en afdeling i udvikling med gode kolleger. Du skal arbejde i et af vores teams med tæt kontakt til afdelingslederen.
 • Et selvstændigt og spændende job i en ofte hektisk, men positiv atmosfære.
 • Branchens stærkeste bagland, bestående af ingeniører og administration, som supplerer dig i det daglige.
 • Funktionærlignende ansættelsesvilkår.
 • Du bliver en del af en global virksomhed, hvor koncernsproget er engelsk.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Recruiter Sophie Rezaei +46 10 2184012

Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning" nedenfor.
 


Hos KONE er vores mission at forbedre flowet i byerne. Som verdensførende inden for elevator- og rulletrappebranchen leverer KONE elevatorer, rulletrapper, automatiske døre og porte samt service- og moderniseringsløsninger, der tilfører værdi til enhver bygnings livscyklus.

At KONE, we are focused on creating an innovative and collaborative working culture where we value the contribution of each individual. Employee engagement is a key focus area for us and we encourage participation and the sharing of information and ideas. Sustainability is an integral part of our culture and the daily practice. We follow ethical business practices and we seek to develop a culture of working together where co-workers trust and respect each other and good performance is recognized. In being a great place to work, we are proud to offer a range of experiences and opportunities that will help you to achieve your career and personal goals and enable you to live a healthy and balanced life.

Hos KONE har vi fokus på at skabe en innovativ arbejdskultur baseret på samarbejde, hvor vi sætter pris på bidraget fra alle vores medarbejdere. For os er medarbejdernes engagement et vigtigt fokusområde, og vi tilskynder deltagelse og delingen af oplysninger og ideer. Levedygtighed er en integreret del af vores kultur og det daglige arbejde. Vi overholder etiske fremgangsmåder for forretningsførelse og vil gerne udvikle en samarbejdsbaseret kultur, hvor kollegerne har tillid til og respekterer hinanden, og hvor en god performance bliver anerkendt. Vi er et rigtigt godt sted at arbejde, og vi kan dermed med stolthed tilbyde en række forskellige oplevelser og muligheder, der vil hjælpe dig med at nå dine karrieremæssige og personlige mål og samtidig sikre, at du kan leve et sundt og afbalanceret liv.

Læs mere på www.kone.com/careers


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.