Servicetekniker / maskinarbejder / værktøjsmager

Er du en erfaren og engageret servicetekniker med en håndværksmæssig baggrund som maskinarbejder, værktøjsmager eller lign og trives du i en travl hverdag?

FF Engineering ApS beskæftiger sig med salg/service af avancerede pakke- og produktionsmaskiner hovedsageligt indenfor medicinal- samt fødevarebranchen. Vi repræsenterer flere store udenlandske producenter af maskiner som vi leverer på det skandinaviske marked, desuden har vi eget værksted m.m., hvor vi har mulighed for at renovere/ombygge/teste maskiner. Vi projekterer og leverer forskellige pakkeløsninger, herunder robotløsninger som ofte testes på eget værksted før opstilling hos vores kunder.

Vi søger en erfaren selvstændig arbejdende servicetekniker / maskinarbejder / værktøjsmager til vores afdeling i Lynge, som har lyst til at arbejde i et yngre dynamisk firma, hvor det ind i mellem kræver en ekstra indsats samt lidt rejseaktivitet i det skandinaviske og hos vores europæiske leverandører af pakkemaskiner. Arbejdet består i opstilling / indkøring samt oplæring i brug af nye maskiner samt servicering / reparation og optimering af bestående anlæg.

Der vil være ca. 40 rejsedage om året.

Arbejdet forgår for en stor dels vedkommen ude hos vores kunder samt på vores eget værksted. Som vores nye servicetekniker bliver du vores ansigt udadtil og får rig mulighed for besøge forskellige kunder samt arbejde på mange forskellige typer af pakke og produktionsmaskiner. Har du kendskab til pakke- og produktionsmaskiner er dette en klar fordel. Beherske engelsk i skrift og tale er ønskeligt, samt kendskab til skandinavisk. Nødvendig oplæring vil finde sted.

Ansøgningsfrist: 28-10-2020. Vi behandler ansøgningerne løbende.

 

Sådan ansøger du

For yderligere oplysninger kontakt Finn Petersen 4075 6510 og send gerne din ansøgning samt CV til fp@ff-engineering.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.