Gem job

Servicetekniker med el-teknisk kendskab - procesventilation

I Technor har vi fuld fart på, og søger derfor en teknisk dygtig servicetekniker med en solid forståelse for ventilation til at varetage vore interesser på Sjælland. Så kunne du tænke dig at blive en del af en mindre virksomhed i vækst, hvor humøret er højt og samarbejde i højsæde? Og er du klar til at yde optimal service overfor vores kunder og være med til at styrke vores stab af dygtige serviceteknikere?

Velkommen til Technor ApS
I Technor har vi fuld fart på, og søger derfor en teknisk dygtig servicetekniker med en solid forståelse for ventilation på Sjælland. Technor ApS i Hobro er en virksomhed med 14 medarbejdere, som beskæftiger sig med procesventilation, højvakuumanlæg, filteranlæg og energioptimeringsprojekter til industrien. Vi er med vores mange års erfaring i markedet blandt de førende i branchen, og vores virksomhed er i høj vækst. Vi søger derfor en selvstændig servicetekniker med kendskab til el, der hovedsageligt skal servicere kundeporteføljen i Danmark.

 Vi kan tilbyde

  • Ansættelse i en dynamisk virksomhed, hvor det skal være sjovt at gå på arbejde
  • Uformel omgangstone og hvor sammenholdet er på sit højeste
  • Et stærkt anerkendt produktprogram som efterspørges på markedet
  • En attraktiv lønpakke efter kvalifikationer
  • Mulighed for stor medindflydelse og job med frihed under ansvar
  • Løbende efteruddannelse via kurser

 

Din arbejdsdag
Variationen af arbejdsopgaver er stor hos os, og du styrer i høj grad selv din arbejdsdag, hvor du får mange spændende projekter. I serviceafdelingen, er der i dag 3 serviceteknikere, som udgangspunkt er tilknyttet hovedkontoret i Hobro. Du skal køre ud fra dit eget hjem, og har en servicebil til rådighed. Derudover får du
arbejdstelefon og computer.

 

Din baggrund
Du kan arbejde selvstændigt, er vant til at styre din arbejdsdag og sætter pris på handlefriheden. Du kan se
dig selv være en del af en virksomhed hvor samarbejde, ordholdenhed og ansvarlighed er nøgleord i målsætningen om at give kunderne den bedst mulige service på ventilationsløsninger. Vi ser gerne, at du har erfaring med ventilationsanlæg/procesventilation, og har en basal viden om servicering af disse. Optimalt set har du kendskab til ventilation i en eller anden sammenhæng enten som servicetekniker, elektriker, automatikfagtekniker eller lignende. Uanset, hører vi gerne fra dig.

Sådan ansøger du

Lyder det til at være noget for dig?

Så send din ansøgning til servicechef Henrik Hoff på mail: hh@technor.dk Vi afholder løbende samtaler, og opstart efter aftale. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Hoff på tlf. 2245 0900.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.