Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicetekniker med fokus på reparationer, Herlev

Som servicetekniker i reparationsafdelingen hos KONE er du en del af et team med hovedopgaver inden for forebyggelse, afhjælpning og forbedring af vedligeholdelsesarbejde på eksisterende elevatorer, udførelse af større reparationer samt udfører opgraderinger af kundernes udstyr, så de opfylder de til hver tid gældende lovgivninger og bekendtgørelser.

I forbindelse med  KONE A/S’ forsatte vækst søger vi nu efter flere kollegaer til vores travle reparationsteam på Sjælland.

Sådan beskriver Søren, som er distrikt manager for holdet, hvordan han vil have teamet til at arbejde;

  • Kvalitet i det du laver, sørg altid for at du har den nødvendige viden til jobbet
  • Vi skal altid sikre, at alle vores opgaver efterlades hos en tilfreds kunde
  • Planlæg, organiser og udfør arbejdet på en uafhængig, sikker og effektiv måde, hvor de vigtigste tiltag prioriteres trin for trin.
  • At vi sammen skaber betingelser og tager ansvar for, at teamet har et godt arbejdsklima, kan præsentere den nødvendige information, have en åben og ærlig dialog
  • Bidrager gerne med relevante spørgsmål til opgavens udførelse.
  • Være klar på, at kommunikere på alle niveauer og give vores kunder status på dit arbejde.

Søren beskriver, hvilken baggrund der passer til jobbet;
”Du har arbejdet som tekniker i mindst 3-5 år og har en erfaring med selvstændigt at arbejde med reparationsarbejde og kundebetjening inden for elektrisk og mekanisk arbejde, alt fra større til mindre opgaver, skal undertiden være forberedt på at arbejde i snavsede miljøer. Hvis du har tidligere erfaring fra reparationsarbejde i elevatorindustrien, er det meget stor fordel, du kan håndtere et måleinstrument, læse ledningsdiagrammer og måle spænding, det er fantastisk. Din uddannelsesbaggrund kan være håndværksmæssig fra el eller metalindustrien, det kunne være som elektriker, automatikmekaniker, automekaniker eller lignede, hvis du også har kendskab til hydraulik vil det være en klar fordel. Du skal have et B-kørekort, og du skal beherske dansk og engelsk. Selvfølgelig vil vi sikre, at du får den produktuddannelse samt deltager i de relevante kurser som kræves for arbejde med elevatorer og der er nødvendig for at få succes i rollen.

Om ansøgningsprocessen
Udvælgelse vil finde sted løbende, og stillingen kan besættes inden den sidste ansøgningsdato 2020-12-21. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte: District Manager Søren Gert Sørensen +45 28 10 60 91 eller Rekrutteringsspecialist Lena Sjö, +46 10-218 40 30

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!
 


OM OS
KONEs mission er at gøre det let at bevæge sig rundt i et bymiljø. KONE er en af ??verdens førende virksomheder inden for elevator- og rulletrappeindustrien. Vi leverer elevatorer, rulletrapper, porte og automatiske døre samt løsninger til vedligeholdelse og modernisering, der giver merværdi i hele bygningens livscyklus. Vi hjælper folk med at bevæge sig sikkert og komfortabelt i højere og smartere bygninger. Hvad vi kalder People Flow. I 2019 solgte KONE 9,1 mia. Euro og havde ved årets udgang næsten 58.000 ansatte. KONEs B-aktier er noteret på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Læs mere på www.kone.dk

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.