Servicetekniker med salgskarakteristika

GGM Gastro Denmark Aps Med over 400 medarbejder er vi Europas største Catering-leverandør inden for Catering udstyr.

GGM Gastro Denmark søger en servicemontør/sælger til Region Københavns omegn & Vest- og Sydsjælland.

Opgaver og krav:
Du leverer reparation og installation af kommercielle køkkenapparater, såsom opvaskemaskiner, køleskabe, ovne, kaffemaskiner, frituregryder og andet udstyr. Du skal have dokumenteret erfaring og viden for at levere reparation og installation af bestemt cateringudstyr, men det er ikke et krav, at du har erfaring med alle typer cateringudstyr. Dokumenteret erfaring med VVS og elektricitet er et krav. Arbejde i lagre kan også forekomme.

Med din tekniske know-how tror vi, at du er vores ansigt over for vores kunder. Derfor inkluderer dine opgaver at sælge dine produkter i showroom i Køge, eksternt og gennem kundebesøg.

Et krav er, at du kan tale og skrive på dansk og engelsk og have kørekort.

Din person:
Du er en social person, der kan lide at sprede glæde og yde service til kunderne. Da dine opgaver kan variere over tid, skal du være fleksibel og løsningsorienteret. Du nyder at arbejde i grupper og uafhængigt. Desuden er du vigtig for, at du er ansvarlig og loyal.

Vi tilbyder:
Vi tilbyder en spændende service hos en af ??landets førende distributører af cateringudstyr. Du får din egen servicebil udstyret med alle nødvendige reservedele og værktøj. Din arbejdsdag starter hjemmefra eller fra kontoret i Køge, og du får en høj grad af frihed under ansvar og en fantastisk mulighed for at forme din egen hverdag.

Din ansættelse begynder med en grundig uddannelse i GGM Gastros eget træningscenter.

Vi tilbyder gode og konkurrencedygtige ansættelsesvilkår. Ansættelse starter den 1. oktober / 1. november eller i henhold til den dato, vi er enige om.

Din ansøgning:

Har du erfaring med ovennævnte, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til garis@ggmgastro.com. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte driftschef Zakay Garis på 0046-705554236. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Vi venter dog gerne på den rette person.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.