Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicetekniker / montør søges til JW Industri A/S

Vi søger lige nu en dygtig servicetekniker med erfaring som montør og vedligehold. JW Industri tilbyder en afvekslende hverdag med mange gode udfordringer og bolde i luften - både hjemme og ude i marken.

Vi har travlt hos JW Industri
Derfor søger vi én der kan sikre at vores kunders produktionsanlæg kører optimalt. Med udgangspunkt i Ikast får du selvstændigt ansvar for at gennemføre service- og reparationsopgaver både på vores lokation og hos vores kunder i ind og udland. Dine opgaver spænder bredt, lige fra de indledende inspektioner og gennemgang af anlæg, til udarbejdelse af rapporter, teknisk fejlfinding samt regulære service- og reparationsopgaver.

Du kan arbejde selvstændigt og er klar til at løse mangeartede opgaver i en travl hverdag. Du bliver således medansvarlig – og en afgørende faktor for virksomhedens kundetilfredshed, ligesom du kommer til at bidrage positivt til teamet og fællesskabet.

Det er en fordel hvis du:

  • Er uddannet industritekniker, smed, automekaniker eller lignende.
  • Har en baggrund inden for maskinmontage, vedligehold og serviceopgaver.
  • Har kendskab til maskinteknik, el, pneumatik, hydraulik m.v.
  • Køre- og truckkort.

Personlige egenskaber:

  • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne.
  • Du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk.
  • Du er ansvarsbevidst og pålidelig.
     

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du laver - både - ude- og hjemmearbejde, enkeltstyksproduktion, og har du samtidigt en interesse for mekanik og styringen? Ja, så er vi tænkeligt det rette sted for dig.

Om JW Industri A/S
JW Industri er en avanceret og fleksibel stålvirksomhed, der har et skarpt fokus på at levere en høj kvalitet. Vi producerer, servicerer og udvikler specialmaskiner, delmaskiner, konstruktioner, komponenter af metal, hele produktionsanlæg og industriautomatisering med fokus på værdioptimering for kunden.

Vi rådgiver om, projektstyrer og procesoptimerer komplekse automationsprojekter og produktionslinjer, mindre delløsninger og store projekter. Vi arbejder globalt med både fødevare-, energi-, vind- og produktionsvirksomheder. Dertil arbejder vi med maskinproducenterne Scanhugger og Nama som brands.

Læs mere om JW Industri

Om Scanhugger
Scanhugger har i over 40 år udviklet og fremstillet maskiner relateret til reduktion og udnyttelse af træaffald. Scanhugger-udstyr er installeret og serviceret i træbearbejdningsanlæg over hele verden. Vores Scanhugger-opsætning kombineret med et vores øvrige udstyr gør os i stand til at bygge nøglefærdige træflissystemer.

Læs mere om Scanhugger

Sådan ansøger du

Lyder det spændende?
Så send os en kort ansøgning samt CV.  
Samtaler tages løbene.

Kontakt: Kasper Hviid; Mail: job@jwindustri.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.