Servicetekniker søges til innovativ virksomhed i vækst


 
Så er det dig, vi søger til et spændende job, hvor du er ansigtet udadtil i rollen som udekørende servicetekniker til Sealing System A/S i Grindsted.  
 
Sealing System A/S er i vækst og søger derfor en ny kollega til deres serviceafdeling. Som servicetekniker hos Sealing System A/S får du en varierende hverdag med arbejdsdage on site i Grindsted samt hos kunder i Danmark og Norden.  
 
Om jobbet 
Som servicetekniker har du det overordnede ansvar for at servicere, vedligeholde, optimere samt renovere kundernes produktionsanlæg. Du deltager også i indkøring og installation af nye kundespecifikke anlæg. Derudover skal du rådgive kunderne i forhold til serviceaftaler og reservedelskomponenter, og kan forvente cirka 50 rejsedage om året. 
 
Om dig 
Du har en maskinteknisk baggrund og erfaring inden for servicering af automatiserede anlæg. Har du kendskab til robotter, PLC eller måske en el-teknisk indsigt er det en klar fordel. 
 
Derudover forventer vi, at du: 
• Er imødekommende og serviceminded overfor kunderne, da du er virksomhedens ansigt udadtil. 
• Er proaktiv og formår at tilrettelægge din hverdag. 
• Tør påtage dig ansvar og har en fleksibel indstilling. 
• Er kommunikativ, både på dansk og engelsk. 
 
Sealing System A/S tilbyder
 
• Et varieret og alsidigt job. 
• Stor frihed under ansvar. 
• Et job i en åben organisation med en uformel og positiv omgangstone. 
• Attraktiv lønpakke med pension og sundhedsforsikring. 
 
Om Sealing System A/S 
Sealing System A/S er en projektorienteret virksomhed, der leverer pakkemaskiner, komplette pakkelinjer og innovative systemløsninger til intern transport og pakkeprocesser, hvor robotteknologi er en central del. Virksomheden er en kombineret handels- og produktionsvirksomhed, og har agenturer på robotter og mange andre maskiner inden for pakkelinjer, som typisk anvendes i food og non-food industrien.  
 
Se mere på: www.sealing-system.dk 
 
Din bopæl er ikke nødvendigvis afgørende, da du alt efter arbejdsopgaver vil tilbringe en stor del af din arbejdstid ude hos kunderne. 
 
Ansøgning og kontakt 
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor.  
 
Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anne Lenith på tlf.: +45 3085 1307.  
 
Første samtale vil blive afholdt hos JKS CAREER.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Protemp A/S (kr.190) søger 1 elektriker til El-eftersyn ved bolighandel (Try N Hire) i Ribe

Protemp A/S

Kr.190 i timen Vi forventer at du: Har god kendskab til StærkstrømsbekendtgørelsenHar fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaverArbejder struktureret og selvstændigtHar en høj arbejdsmoralMødestabilTaler flydende dansk Vi tilbyder dig: Et spændende ...
Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Protemp A/S (kr.190-210) søger 1 elektriker, med overmontør-potentiale, til service ved erhvervskunder (Try N Hire)

Protemp A/S

Kr.190-210 i timen Vi forventer at du: Har et godt servicegenHar erfaring med mindre service-opgaver hos erhvervskunder er den fordelHar fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaverArbejder struktureret og selvstændigtHar en høj arbejdsmoralMødestabil...
Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Protemp A/S (kr.190-200) søger 2 elektrikere til AIA/ADK installation og service i Middelfart (Try N Hire)

Protemp A/S

Kr.190-200 i timen Vi forventer at du: Har god kendskab AIA ADK installation og montage, eller brænder for detteHar fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaverArbejder struktureret og selvstændigtHar en høj arbejdsmoralMødestabilTaler flydende dansk ...
Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Protemp A/S (kr.190) søger 1 elektriker til service ved erhvervskunder i Nørre Aaby (Try N Hire)

Protemp A/S

Kr.190 i timen Vi forventer at du: Har et godt servicegenHar erfaring med mindre service-opgaver hos erhvervskunder er den fordelHar fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaverArbejder struktureret og selvstændigtHar en høj arbejdsmoralMødestabilTale...
Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:20. marts 2018

Protemp A/S (kr.195) søger 1 elektriker til El-eftersyn ved bolighandel (Try N Hire) i Aarhus

Protemp A/S

Kr.195 i timen Vi forventer at du: Har god kendskab til StærkstrømsbekendtgørelsenHar fleksibilitet i forhold til arbejdsopgaverArbejder struktureret og selvstændigtHar en høj arbejdsmoralMødestabilTaler flydende dansk Vi tilbyder dig: Et spændende ...