Servicetekniker søges til international virksomhed

 
Så er det dig, vi søger til et job som servicetekniker hos MULTIVAC A/S i Vejle.
 
MULTIVAC er en af de globalt førende udbydere af pakkemaskiner til industrien. Med reference til servicechefen kommer du til at indgå i et team af 12 serviceteknikere, som varetager installations-, vedligeholdelses- og reparationsopgaver hos virksomhedens danske kunder.  
 
Om jobbet 
Din hverdag vil bestå af installationsopgaver på pakkemaskiner og andet udstyr ligesom der også vil være reparationer og vedligeholdelsesopgaver.  
 
Du har servicebil til rådighed, og du kører ud på opgaverne direkte hjemmefra, hvorfor din bopæl ikke er altafgørende. Du skal forvente op til 20-30 årlige overnatninger i Danmark i forbindelse med serviceopgaver, og der må påregne overnatninger i forbindelse med oplæring på fabrikkerne i Tyskland.  
 
Om dig 
Et væsentligt succeskriterie vil være at sikre, at opgaverne forløber i henhold til det aftalte, således at opgaverne afsluttes til både kundens og MULTIVACs tilfredshed. 
 
Vi forestiller os, at du har en el-teknisk baggrund som eksempelvis elektriker, industrielektriker eller maskinmester. Du har endvidere erfaring med maskiner og styringssystemer, gerne inden for fødevareindustrien.  
 
Derudover forventer vi, at du: 
  • Er imødekommende og serviceminded både over for kunder og kollegaer. 
  • Har en struktureret tilgang til opgaverne. 
  • Er proaktiv og formår også at varetage dine administrative opgaver. 
  • Kan tale/skrive både dansk og engelsk på et rutineret niveau. Kan du begå dig på tysk, vil det være en fordel.  
 
MULTIVAC tilbyder 
  • Et spændende, varierende og teknisk udfordrende job. 
  • Høj grad af selvstændighed og frihed under ansvar. 
  • Et job, hvor der er fokus på dig som medarbejder.  
 
Om MULTIVAC 
MULTIVAC er blandt verdens førende udbydere af pakkeløsninger til fødevare-, medicinal- og industriprodukter. MULTIVACs produktprogram dækker næsten alle kunders behov for pakkedesign, kapacitet og ressourceeffektivitet og omfatter vakuumpakkemaskiner, traysealere, dybtrækningsmaskiner etiketterings- og kvalitetskontroludstyr samt automatiseringsløsninger. MULTIVAC-Gruppen har ca. 5.500 medarbejdere på verdensplan, hvoraf ca. 1.900 er i hovedsædet i Wolfertschwenden i Sydtyskland. Med mere end 80 datterselskaber er Gruppen repræsenteret på alle kontinenter. Virksomhedens kunder kan drage fordel af knowhow blandt mere end 1.000 salgskonsulenter og serviceteknikere over hele verden, og de sikrer, at alle installerede MULTIVAC-maskiner udnyttes maksimalt.
 
Medarbejderne i MULTIVAC er det mest værdifulde aktiv og den vigtigste investering i fremtiden. Derfor er langvarige arbejdsforhold og et godt arbejdsklima grundlaget for individuel motivation. Koncernen fokuserer derfor løbende på uddannelse og videreuddannelse.  
 
Se mere på: www.multivac.dk  
 
Ansøgning og kontakt 
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. 

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anne Lenith på tlf.: +45 3085 1307.  
 
Første samtale vil blive afholdt hos JKS CAREER. 
 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Intern Servicetekniker

TornbjergSchou ApS

Hedensted
Er du en dygtig servicetekniker med solid teknisk ballast? Har du lyst til at arbejde internt med support og service backup? Trives du i feltet mellem kunder, teknikere og R&D, og kan du holde hovedet koldt i en travl hverdag med stort ansvar? Så er...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Servicetekniker til weekendhold søges til Intego A/S i Hedensted

JKS A/S

Om jobbet Som servicetekniker får du sammen med dine kollegaer ansvaret for at servicere, drifte og vedligeholde - både mekanisk og elektrisk - et større lageranlæg hos en af Integos faste kunder i trekantsområdet. Jobbet indeholder endvidere: Overb...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Servicetekniker, montør, udekørende Randers området

JYDSK HANDI SERVICE ApS

Vi søger en teknisk erfaren servicetekniker, -montør til vores afdeling i Randers NØ, der med fagligt og menneskeligt engagement kan indgå i et dynamisk team og servicere vores meget forskellige kunder og brugere. Kvalifikationer: - du er bosiddende...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:12. april 2018

Service montør til rep. af motor og el truck

El-Truck Service A/S

Vejle
Erfaren udekørende service montør til motor og el truck søges hurtigst muligt. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt og struktureret.At du har en faglig teknisk uddannelse- f.eks. som automekaniker - entreprenør landbrugsmaskiner.Erfaring med ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Servicetekniker, montør udekørende Randers området

JYDSK HANDI SERVICE ApS

Varde
Vi søger en teknisk erfaren servicetekniker, -montør til vores afdeling i Randers NØ, der med fagligt og menneskeligt engagement kan indgå i et dynamisk team og servicere vores meget forskellige kunder og brugere. Vi foreventer: - du er bosiddende i...