Servicetekniker til Hospice Vangen, Nørresundby

Er du uddannet servicetekniker og har en håndværksmæssig baggrund, så er jobbet som servicetekniker på Hospice Vangen måske noget for dig? Har du hænderne ”skruet godt på” og har du flair for IT systemer så er du måske vores kommende kollega.

Vi søger en servicetekniker der arbejder aktivt for et godt samarbejde såvel med personalet tilknyttet hospice, samt i forhold til personalet og frivillige tilknyttet hele Hospice Vangen og eksterne samarbejdspartnere.

Som servicetekniker på Hospice Vangen møder du patienter og pårørende, så det er derfor vigtigt for os, at dit værdisæt går i tråd med hospice filosofiens værdier som åbenhed, rummelighed og respekt for medmennesket.

Opgaverne på hospice Vangen er mangfoldige og det kræver derfor, at du har lyst til at indgå i et samarbejde med mange forskellige og trives med mangeartede opgaver.

Hospice Vangen byder på alsidige driftsopgaver såvel inde som ude. Af væsentlige opgaver kan nævnes: Små reparationer, affalds- og vasketøjshåndtering, vedligeholds maling, ærindekørsel, kloakker, vinduer, vedligehold af møbler, feje terrasser og stisystemer, snerydning, havearbejde, tagrender, brønde, solceller, vedligehold af havemøbler, klimaanlæg med mere.

Desuden er den mange tekniske driftsopgaver så som dekontaminatorer, blødgøringsanlæg, badekar, kaffemaskiner, dispensere, køle- og fryserum, loftlifte, vakuum anlæg, ventilation, AIA og ADK anlæg, varme anlæg, ilt forsyning og ABA anlæg, hvor serviceteknikeren står for brandinstruktion af personalet.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med engagerede kolleger der alle arbejder for, at skabe et godt sted for såvel patienter, pårørende som ansatte.

Vi holder daglige morgenmøder, hvor du deltager og dagen i huset koordineres. Den nuværende servicetekniker er repræsenteret i MED udvalget. Der vil være introduktion og overdragelse ved nuværende servicetekniker der går på pension med udgangen af året. Vi tilbyder selvtilrettelæggelse af egne opgaver og har en forventning om fleksibilitet.

Stillingsbeskrivelsen findes på www.hospice-aalborg.dk
 
Fakta:
Stillingen er på 37 timer pr. uge.
Kontaktperson er nuværende servicetekniker Karl Søbygge eller hospicechef Betinna Rønnest på tlf. 9631 1100.
Ansøgningsfristen er den 22. oktober 2020.
Samtaler forventes afholdt den 27. oktober.
Start den 1. december 2020.

Ansøgning:
Stillingen søges ved at sende ansøgning og CV på e-mail til info@hospice-aalborg.dk (mærket "servicetekniker"). 
 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.