Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicetekniker til område Vestjylland

Teknik - Reparation - Servicering

Vil du være en del af et dynamisk og ambitiøst team, hvor kvalitet, effektivitet, fleksibilitet og udvikling er nøgleordene?

I det daglige vil du som servicetekniker referere til vores Drifts- og Kvalitetschef. Du vil blive en del af et dynamisk og kompetent teknikerteam, som står for installationer, forebyggende service og reparationer af kaffemaskiner samt andet udstyr ved vores kunder. Du vil arbejde ud fra egen bopæl, og din hverdag forgår ved kunderne. Du vil indgå i et stærkt og engageret team med mange års erfaring, som altid vil støtte dig.

 

Opgaver, som naturligt ligger i jobbet:

  • Installation af nyt udstyr
  • Forebyggende service
  • Reparationer ved nedbrud
  • Andre ad hoc-opgaver

 

Selvstændig, ansvarlig og struktureret

Hvis du skal have succes i dette job, er det vigtigt, at du er fleksibel og trives med en hverdag, som altid byder på nye udfordringer.

Herudover skal du være serviceminded og imødekommende. Vi forventer, at du er en god kollega og ikke er bange for at træde til, hvis en kollega skulle have behov for hjælp.

Det er en klar fordel, hvis du har branchekendskab eller kendskab fra en lignende stilling, men ikke et krav. Det er dog et krav, at du har teknisk indsigt og interesse i elektronik og mekanik. Måske har du en faglig uddannelse som elektriker eller lignende. Uanset hvilken baggrund du har, sørger vi for teknisk træning, inden du bliver sendt ud på egne ben.

Du kan begå dig på dansk i skrift og tale. Du kan læse og forstå engelsk og har IT-kendskab på brugerniveau. Du har kørekort.

Du skal primært servicere i Vestjylland, og det vil være en fordel, hvis du har bopæl i området mellem Herning og Esbjerg. 

 

Du får

Vi tilbyder dig et job i en virksomhed i stærk udvikling. Vi repræsenterer et af markedets stærkeste brands, og du bliver en del af en virksomhed med et godt arbejdsmiljø og fantastiske kollegaer.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og du vil komme til at indgå i en vagtordning.

Du vil få en løn, som modsvarer dine kvalifikationer.

Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word eller PDF mærket ”Servicetekniker Vestjylland” til mk@bentax.dk.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. 

Relevante spørgsmål om stillingen kan rettes til Mette på tlf. 27642622.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.