Servicetekniker til weekendhold søges til Intego A/S i Hedensted

 
Om jobbet 
Som servicetekniker får du sammen med dine kollegaer ansvaret for at servicere, drifte og vedligeholde - både mekanisk og elektrisk - et større lageranlæg hos en af Integos faste kunder i trekantsområdet.  
 
Jobbet indeholder endvidere: 
  • Overblik over anlæggets driftstilstand via IT 
  • Der forekommer arbejde i højder, så du må ikke lide af højdeskræk 
  • Arbejdet er til tider fysisk krævende, hvorfor god fysik er en nødvendighed 
Om dig  
Du har en baggrund inden for metal, fx som mekaniker, elektriker, industritekniker, industrielektriker, automatiktekniker eller lignende. Det vigtigste er dog, at du har flair for at holde anlægget kørende.  
Du får selvfølgelig den relevante oplæring i områdets processer/systemer.   
  
Derudover forventer vi, at du: 
  • Har flair for IT og kan bruge computer, herunder god til at sætte dig ind i nye systemer 
  • Har hænderne skruet rigtig på 
  • Har god teknisk forståelse for både el og mekanik 
  • Du behersker dansk i både skrift og tale 
  • Du er vant til at arbejde selvstændigt, og du yder altid en engageret indsats 
Yderligere information 
På den tiltænkte opgave er 3 medarbejdere tilknyttet weekendholdet. Dog er Intego Hedensted et team på i alt 60 dygtige kolleger, hvilket giver gode muligheder for at udvikle både dig selv og jobbet.   
 
Weekendholdet er på 2x12 timer. Lørdage kl. 06.00-18.00 og søndage kl. 10.30-22.30 (+ pauser). 
 
Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med pensionsordning.   
 
Vi ser frem til at høre fra dig 
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. 
 
Ansættelse sker hurtigst muligt, og vi indkalder løbende relevante kandidater, så vi opfordrer interesserede kandidater til at søge hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jens Knudsen på telefon: 30 85 12 85. 
 
Om Intego A/S 
Intego er en landsdækkende teknisk servicepartner, der leverer værdiskabende løsninger til industri, infrastruktur og erhverv inden for el-teknik, mekanik og automation. Integos mangeårige erfaring og massive branchekendskab er garanti for, at der leveres en løsning, der imødekommer kundens behov og ønsker. 
 
Intego beskæftiger flere end 700 dygtige medarbejdere på landsplan og har hovedsæde i Ålborg samt afdelinger i Viborg, Randers, Hedensted, Herning, Kibæk, Esbjerg, Grindsted, Aabenraa, Kolding, Odense, Nakskov og København. Så en landsækkende leverandør med lokal forankring.  
 
Du kan læse mere om Intego på www.intego.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Intern Servicetekniker

TornbjergSchou ApS

Hedensted
Er du en dygtig servicetekniker med solid teknisk ballast? Har du lyst til at arbejde internt med support og service backup? Trives du i feltet mellem kunder, teknikere og R&D, og kan du holde hovedet koldt i en travl hverdag med stort ansvar? Så er...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:10. marts 2018

Servicetekniker søges til international virksomhed

JKS A/S

Så er det dig, vi søger til et job som servicetekniker hos MULTIVAC A S i Vejle. MULTIVAC er en af de globalt førende udbydere af pakkemaskiner til industrien. Med reference til servicechefen kommer du til at indgå i et team af 12 serviceteknikere, ...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Servicetekniker søges til innovativ virksomhed i vækst

JKS A/S

Så er det dig, vi søger til et spændende job, hvor du er ansigtet udadtil i rollen som udekørende servicetekniker til Sealing System A S i Grindsted. Sealing System A S er i vækst og søger derfor en ny kollega til deres serviceafdeling. Som servicet...