Serviceteknikere på fuld tid

VI SØGER 2 SERVICETEKNIKERE M/K PÅ FULD TID

til vores lokalkontorer i Blåvand/Vejers og Houstrup/Henne – med tiltrædelse snarest

 

Har du hænderne godt skruet på og brænder du for at skabe gode ferieoplevelser? Så er det lige dig, vi mangler!

Som servicetekniker hos Esmark vil du blive tilknyttet enten vores lokalkontor i Houstrup/Henne eller vores lokalkontor i Blåvand/Vejers og du kommer til at arbejde med en god variation af serviceopgaver.

Vi er et firma i vækst og udvikling, og hos os får du en afvekslende hverdag med spændende og udfordrende opgaver – og ikke mindst et helt bundt entusiastiske og smilende kolleger, der gør arbejdsdagen endnu mere farverig og ligesom dig brænder for at give alle feriegæster verdens bedste service.

Hvis du vil være med til at sikre vores gæster de allerbedste ferieoplevelser, indebærer det blandt andet følgende opgaver:

  • Afhjælpning af mindre tekniske problemer i sommerhusene
  • Små håndværksmæssige opgaver
  • Personlig og telefonisk kontakt med både husejere og gæster
  • Rengøring og kontrol af feriehuse

Du kommer til at have en stor kontaktflade til gæster såvel som husejere og det er derfor vigtigt, at du er serviceminded og glad for mennesker. Derudover leder vi efter følgende vigtige egenskaber:

  • Fleksibilitet, positivitet og overskud – også i travle perioder
  • Teknisk kunnen – en håndværksmæssig baggrund er en fordel
  • Gode tyskkundskaber, så du kan kommunikere med vores gæster. Du skal også tale og skrive godt dansk.
  • Gerne en bopæl i lokalområdet, så du kan rykke hurtigt ud, når du har vagttelefonen

Vi sørger selvfølgelig for, at du har en bil og en arbejdstelefon til rådighed. Du skal blot sørge for at være frisk og klar på også at arbejde weekender og helligdage.

Lyder det som noget for dig? Så send ansøgning, CV og relevante bilag til job@esmark.dk
– gerne hurtigst muligt, da vi løbende kalder ind til samtale. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Susanne Roslyng på tlf. 42 12 30 66 for Houstrup/Henne og Regina Sørensen på 70214021 for Blåvand/Vejers

Esmark Feriehusudlejning blev grundlagt i 1965 og vi har i mere end 50 år givet vores gæster uforglemmelige ferieminder på deres sommerhusferie ved Vesterhavet.

Vi elsker mennesker og det smitter af på vores mange gæster, som kommer igen år efter år. I hverdagen hjælper vores 4 kerneværdier nærvær, passion, ansvar og fællesskab os med at levere serviceoplevelser i særklasse til både husejere, feriegæster og samarbejdspartnere.

Har du lyst til at møde vores passionerede medarbejderteam? Så kig forbi os på www.esmark.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Servicetekninger til Blåvand

NOVASOL A/S Blåvand

Varde
Vil du være en del af en NOVASOL A S - en international virksomhed i vækst? Til NOVASOLs servicekontor i Blåvand søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig servicetekniker til løbende kontrol af huse og tekniske installationer. Som servicetekniker in...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Servicetekniker, montør udekørende Roskilde området

JYDSK HANDI SERVICE ApS

Varde
Vi søger en teknisk erfaren servicetekniker, -montør til vores afdeling i Roskilde, der med fagligt og menneskeligt engagement kan indgå i et dynamisk team og servicere vores meget forskellige kunder og brugere. Vi foreventer: - du er bosiddende i R...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:11. juni 2018

Montører til opbygning af haveparkmaskiner søges

TIMAN A/S

Ringkøbing-Skjern
Timan A S har travlt, og søger derfor endnu flere dygtige medarbejdere. Du kommer til at indgå i et team, hvor dagligdagen aldrig er den samme. Vores montører opbygger en bred vifte af redskabsbærere og udstyr til disse, samt til vores fjernstyrede ...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:14. juni 2018