Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Serviceteknikere til varmepumper på Sjælland

Det energitekniske område er i vækst hos vores kunde – derfor har de brug for flere dygtige Serviceteknikere på Sjælland. Synes du, at energiteknik er interessant, og sætter du en ære i at give dine kunder den allerbedste service, er det måske dig, vi søger.

Du bliver en del af et Serviceteknisk team med 8 kollegaer, som hver dag tager ud og hjælper kunderne med service og fejlfinding på varmepumper. Det primære fokus i dette team er høj faglighed og kompetent service. Uanset hvor du kører ud fra, har du et kompetent hold i ryggen - både kollegerne på landevejen og hele den administrative funktion der tager sig af bl.a. kundeservice, garantisager osv.

Jobbet:

Du får en selvstændig hverdag hvor dit udgangspunkt er din bopæl. Herfra kører du typisk 800 – 850 prebooket servicebesøg om året. I din servicevogn har du computer og printer, så du er selvforsynende i hverdagen. Du har en god administrativ supportfunktion, der understøtter din hverdag, bl.a. ved akutsager, ombookning af servicebesøg, garantisager osv. Du deltager i en attraktiv vagtordning, hvor du typisk har vagt hver 6 uge. Du får fagligt kompetente kollegaer der ikke er længere væk end et opkald når du har brug for sparring.

Om dig:

Du har sans for detaljen og en faglig stolthed. Du arbejder struktureret med et godt overblik. Og så er det naturligvis vigtigt, at du har en positiv tilgang til opgaverne og møder vores kunder med et smil. Derudover ser vi gerne, at du har:

  • Relevant uddannelse og nogle års erfaring med serviceopgaver
  • Erfaring med service af Varmepumper
  • Kørekort til bil under 3500 kg.
  • KMO Kategori 2 certifikat
  • A certifikat køl op til 50Kg vil være en fordel, men ikke et krav
  • Villig til at deltage i planlagt vagtordning betinget af relevante certifikater (løntillæg)

Du tilbydes:

  • Et arbejdsmiljø med god energi og hjælpsomme kollegaer
  • Attraktiv virksomhed i vækst
  • Løbene uddannelse inden for dit felt, samt relevante produktkurser
  • En konkurrence dygtig løn med pension og fritvalg, samt god pensionsordning med sundhedsordning

Kontakt

Hvis stillingen har din interesse, bedes du ansøge via denne side. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Claus Wiinholt på tlf. 25 97 36 58 eller Eskil Larsen på tlf. 61959246.

Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor du anbefales at ansøge snarest

Info om Randstad

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.