Servicetekninger til Blåvand

Vil du være en del af en NOVASOL A/S - en international virksomhed i vækst?

Til NOVASOLs servicekontor i Blåvand søger vi en ansvarsbevidst og selvstændig servicetekniker til løbende kontrol af huse og tekniske installationer.

Som servicetekniker indgår du i vores team på ca. 17 fastansatte kolleger, som servicerer mere end 500 huse med ca. 11.000 bookninger om året. Du kommer til at arbejde med servicering af gæster fra store dele af verden, men primært fra Tyskland og Skandinavien i forbindelse med deres ophold i sommerhuse - så derfor er det en fordel, at du kan tale og forstå tysk.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Pasning af pool og spa
  • Kontakt med håndværere og husejere
  • Kontrol med huse og installationer

Hos NOVASOL bliver du en del af en spændende og dynamisk hverdag og en afdeling med dygtige og engagerede kollegaer, som hjælper hinanden. Du tilbydes en alsidig og udfordrende stilling i en førende virksomhed i rivende udvikling samt et stærkt fagligt og social miljø.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Servicetekniker, montør udekørende Roskilde området

JYDSK HANDI SERVICE ApS

Varde
Vi søger en teknisk erfaren servicetekniker, -montør til vores afdeling i Roskilde, der med fagligt og menneskeligt engagement kan indgå i et dynamisk team og servicere vores meget forskellige kunder og brugere. Vi foreventer: - du er bosiddende i R...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:11. juni 2018

Serviceteknikere på fuld tid

Esmark Feriehusudlejning A/S

Ringkøbing-Skjern
VI SØGER 2 SERVICETEKNIKERE M K PÅ FULD TID til vores lokalkontorer i Blåvand Vejers og Houstrup Henne med tiltrædelse snarest Har du hænderne godt skruet på og brænder du for at skabe gode ferieoplevelser? Så er det lige dig, vi mangler! Som servic...
Indrykket:19. marts 2018
Udløbsdato:25. april 2018