Severingsmedarbejder

 

Perfekt studiejob!

Byens bedste Sportsbar/Kasino mangler en ny kollega. Der er tale om en deltidstidsstilling med 5-10 timer om ugen, så sætter du pris på et godt arbejdsmiljø, skønne kollegaer med humor, - ja så er det måske lige netop dig vi står og mangler.

Vores forventninger til dig:

  • Du 100 % serviceminded.
  • Du er meget sportsinteresseret.
  • Du er glad, smilende og udadvendt.
  • Du brænder for at yde en fantastsisk service overfor vores gæster.
  • Du er mødestabil og fleksibel så dine kollegaer kan stole på dig.
  • Du har gode sprogkundskaber d.v.s du skriver, læser og taler dansk og engelsk på højt niveau.
  • Du kan fremvise straffeattest.   

Vi kan tilbyde dig: 

Stabil og sjov arbejdsplads, hvor der er højt til loftet. Du bliver en del af et engageret team af medarbejdere, hvor service og god kontakt til vores gæster er i højsædet. Vi holder åbent alle dage hele året, du må derfor være indstillet på at arbejde fleksibelt, arbejdstiden er primært aften på hverdage samt lørdag og søndag. .  

Ansøgningen:  

Hvis vi har vakt din interesse og du kan nikke genkendende til ovenstående kan du sende en kort ansøgning samt cv til: cashpointsportsbar@gmail.com Hvis du har flere spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Jimmi Lillelund på 75621214 og høre nærmere.

Ansøgningsfristen er den 16/2/18. Jobsamtaler afholdes umiddelbart efter. Jobbet skal besættes snarest muligt, men vi venter gerne på den helt rigtige person, og glæder os til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:24. januar 2018
Udløbsdato:25. marts 2018

Smed søges til fremstilling af bygningsstål

RK SMEDE- OG MASKINFABRIK ApS

Smed søges snarest til fremstilling montage af bygningsstål samt diverse opgaver på vores vørksted
Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Dygtig Smed søges

BLUNICO A/S

Hedensted
Har du lyst til, at blive en del af et team på 55 dygtige og fagligt stolte medarbejdere og kan du genkende dig selv som fleksibel samt kvalitets- og ansvarsbevidst. Så send os din ansøgning hurtigst muligt. For stillingen gælder: Arbejdstid mandag ...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Medarbejder til sliberi

WILA A/S

Silkeborg
Vi oplever stor vækst i aktivitetsniveauet hos Wila, og har derfor brug for en medarbejder i vores sliberi Dine kvalifikationer: Du har erfaring med håndtering af håndværktøj Gerne erfaring med slibning af rustfast stål Fleksibel i forhold til arbej...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Rengøringsmedarbejder til Tunø Havn og Teltplads

MIF Tunø - havnekontoret Hou

Rengøringsmedarbejder søges til Tunø Havn og Teltplads Bor du på Tunø, eller har du lyst til at bo på øen i Kattegat, der indbyder til et aktiv fritidsliv. Tunø er en ø under Odder Kommune med ca. 110 fastboende. Vi søger en stabil rengøringsmedarbe...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Smed

KIMEX V/EGON BOYSEN

Kolding
Smed svejser, der kan arbejde selvstændigt, søges til arbejde i forbindelse med reparation og håndtering af gravekasser.