Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SFO Frøen, distrikt Kastrupgård, søger faglig stærk pædagog 35 timer ugentligt

SFO Frøen er 1 af i alt 3 SFO’er i I distrikt Kastrupgårdsskolen (KAG.) Her arbejder vi målrettet i henhold til Tårnby Kommunes Børne- og ungepolitik og bygger på denne politiks vision (uddrag): ”Alle børn og unge skal være en del af fællesskabet. Ethvert barn har unikke egenskaber, interesser, evner og læringsbehov.”

SFO Frøen er et hus med masser af muligheder, en stor skøn naturlegeplads beliggende i grønne omgivelser og indbyder til at bruge kroppen og fantasien. Vi har endvidere boldbane, bålplads, samt også en masse gode aktivitetsrum, til både fysiske og stillesiddende aktiviteter.

Vi er normeret til 130 børn og dækker klassetrin: 0. – 1. samt førskolebørn med forårsopstart. Frøen er i tæt samarbejde med afgivne børnehaver, SFO Valhalla der dækker børnene på klassetrin 2. – 3. samt SFO Asgård specielinstitution der dækker Klassetrin: 0. – 5.

På SFO Frøen arbejder vi bl.a. med:
  • Inddragelse af krop, bevægelse og sundhed. Vi vægter fysisk aktivitet og udeliv bl.a. ved, at benytte de grønne områder i nærmiljøet. Vi understøtter den grovmotoriske udvikling, med en bred vifte af fysiske aktivitets- og udtryksformer. Herudover tilbydes der kreative aktivitetsformer, som er med til at udvikle barnets finmotoriske udvikling og fantasi.

  • Balancen mellem voksenstyrede og børnenes selvvalgte aktiviteter med henblik på at sikre medindflydelser

  • Sammenhængen mellem dagtilbud og skole, den røde tråd i barnets liv. Det pædagogiske fokus er at se på gruppedynamikker, spirende venskaber og sociale relationer, som i sidste ender danner grundlag for klassedannelse i skolen, og vi følger de pædagogiske lærerplans temaer:

  • Kreative og musiske udtryksformer. Vi giver plads til musiske udfoldelser ved at tilbyde kor, sangskrivning, musiklege og børnediskotek.

  • Barnets personlige og sociale udvikling, relations kompetencer samt læring og trivsel.

Vi er 10 faste medarbejdere der ønsker os en ny pædagogisk og faglig velfunderet kollega. Du vil indgå i en velfungerende personalegruppe med såvel pædagoger, medhjælpere og lærer med smil og højt humør, som vægter trivsel blandt kollegaer i hverdagen højt.

I stillingen vil ca. 1/3 af din arbejdstid være planlagt i skolen, tilknyttet en fast årgang i samarbejde med kollega. Dette fordelt såvel i klassen i samarbejde er med lærer, UUV i samarbejde med pædagogiske kollegaer og på teammøder.

Arbejdstiden vil være fordelt i tidrummet 6.30 – 17.00 mandage - fredage.

Stillingen tilbyder en afvekslende hverdag, hvor du selv har stor indflydelse på indholdet i samarbejde med kollegaer.

Vi forventer, at du er stabil og vilje til at indgå i en professionel hverdag, at du har lyst og energi til at både planlægge, udføre og deltage i en masse gode aktiviteter, og ikke mindst er en god kollega med godt humør og et smil på læben.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til daglig leder Esben West Langwadt på tlf. 3250 0666.

Stillingen kan tiltrædes pr. 1.1.2021 eller hurtigst muligt derefter.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 48. Når rette kandidat er fundet, fjernes stillingsopslaget fra Tårnby Kommunes hjemmeside.

Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af persondata

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. Send e-mail sikkert: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1230. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.