Gem job

SFO-leder søges til Hulvej Privatskole

Vi søger en SFO-leder med tiltrædelse pr. 01.08.2021. Vi kan byde dig indenfor i vores fuldstændig nyrenoverede og nyåbnede SFO-hus, hvor dejlige børn og kolleger venter på dig.

Vi ønsker en person, der er uddannet pædagog og har en god portion erfaring indenfor denne verden. Du skal have lyst til både at være ”på gulvet” sammen med personalet, såvel som at tage dig af administrative opgaver. Vi ønsker en SFO-leder, der er synlig og har indblik i, hvad der sker hos personalet og børnene.

Disse rammer tilbyder vi dig

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, der vægter fællesskab, faglighed og bevægelse højt; og arbejder for at leve op til det hver dag. Vi vil give børn og ansatte de bedste rammer. Vi har en uformel tone og bruger hinanden meget til sparring og feedback. Vi vil meget mere end ”at passe børnene”. Vi vil skabe grobund for trivsel, sunde fællesskaber og udvikling.

Du vil blive leder for en håndfuld glade og engagerede ansatte, som du skaber det bedste SFO-hus og -aktiviteter i fællesskab med. Du vil få stor frihed til at styre SFO-huset inden for skolens fælles rammer og værdier. Desuden er der rig mulighed for sparring med resten af ledelsen, som du vil få et tæt samarbejde med.

Hulvej Privatskole ligger centralt placeret i Horsens, har rødder tilbage til 1834 og balancerer i spændet mellem traditioner og nyudvikling. Vi er et skoletilbud fra 0.-10. klasse samt tilhørende SFO og børnehave. Vi har ca. 640 elever, 90 børnehavebørn og 100 ansatte.

Er du tydelig i din kommunikation og kan tegne rammerne?

Vi søger en SFO-leder, der er god til at skabe struktur for sig selv, de ansatte og børnene. Vi ønsker en person, der er tydelig i sin kommunikation, men samtidig kan kigge analytisk på sin egen praksis samt foretage ændringer, når det er nødvendigt. Med andre ord skal du være nysgerrig på, hvilken effekt din ledelsesstil har på de ansatte, når det handler om motivation og udvikling.

Din ledelsesstil skal være præget af at kunne:

  • uddelegere og strukturere
  • lytte og have en åben dialog
  • planlægge, evaluere og korrigere på målsætninger
  • motivere og understøtte dine ansattes udvikling
  • skabe relationer og gode samarbejder

Du skal være udadvendt, da du vil have rigtig mange kontaktflader og samarbejdsrelationer. Stillingen kræver både fleksibilitet og stabilitet, og at du har lyst til både at arbejde praktisk-pædagogisk såvel som at tage dig af administrative opgaver. Dine administrative opgaver vil primært være løn, budget, timer, arbejdsplaner og regnskab.

Det mere formelle og faktuelle

Ansættelse og aflønning sker efter gældende overenskomst mellem Danmarks Private Skole og BUPL. Ved ansættelse indhentes børneattest.

Forventet tiltrædelse den 01. august 2021. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfrist er d. 1. maj 2021. Første samtalerunde afholdes den 17. maj og anden runde den 19. maj. De indkaldte kandidater vil forinden samtalerne få tilsendt en online personprofil-test.

Du kan læse mere om skolen og værdierne på vores hjemmeside www.hulvejprivatskole.dk, hvor du også søger stillinger.

Ønsker du mere viden om stillingen, kan du kontakte skolens souschef Lajla Dam på ls@hulvejprivatskole.dk eller telefon 27 82 19 35.

Vi ser frem til at høre fra dig og eventuelt til at se dig til en behagelig, uddybende samtale.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.