Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SFO- og indskolingsleder til Fjordskolen

Fjordskolen søger en SFO- og indskolingsleder

Er du innovativ og dialogskabende?

Kan du understøtte et godt samarbejde med vores dygtige medarbejdere?

Har du ledelseserfaring, og brænder du for at arbejde med indskolings-, SFO- og fritidspædagogik inden for specialområdet? Så læs videre her.

Fra næste skoleår samler vi indskoling og SFO under ét ansvarsområde, og vi søger pr. 1. juni 2020 en afdelingsleder, som kan udvikle og drive dette nye fokusområde.

Stillingen er nyoprettet, og opgaven er at videreudvikle skolens samlede SFO-tilbud og udvikle skolens indskoling med fokus på, at nye elever og deres forældre får så god en skolestart på kommunens specialskole som muligt.

Som vores nye afdelingsleder bliver du en del af skolens samlede ledelsesteam på fire afdelingsledere, en skoleleder og en administrativ leder. Du skal være omdrejningspunkt for vores arbejde med at skabe en skole og SFO, hvor alle børn lærer, trives og udvikler sig, så de bliver så livsduelige og dygtige, som de kan.

Fjordskolens SFO og indskoling
Fjordskolen er en af Aabenraa Kommunes 20 folkeskoler. Vi underviser børn med autismespektrumsforstyrrelser, multiple funktionsnedsættelser, generelle indlæringsvanskeligheder, fysiske handicaps og indlæringsvanskeligheder kombineret med opmærksomhedsforstyrrelser og socio-emotionelle vanskeligheder.

Fjordskolens samlede SFO-tilbud dækker elever fra 0.-10. klasse. I dag er skolens SFO opdelt i tre tilbud:

 • Afdeling A’s SFO – Afdeling A er skolens afdeling for elever med autismespektrumsforstyrrelser.
 • Afdeling B’s SFO – Afdeling B er skolens afdeling for elever med multiple funktionsnedsættelser.
 • Afdeling D og E’s SFO – Afdeling D er skolens afdeling for elever med generelle indlæringsvanskeligheder og fysiske handicaps. Afdeling E er skolens afdeling for elever med opmærksomhedsforstyrrelser og socio-emotionelle vanskeligheder.

Fjordskolens indskoling er i dag delvist afdelingsopdelt med 0. klasser i afdeling A, afdeling B og et fælles tilbud på afdelingerne D og E. Efter 0. klasse placerer vi i dag eleverne ud på afdelingerne.

Dine kvalifikationer, kompetencer og opgaver
Vi forventer, at du:

 • er læreruddannet eller pædagoguddannet og har kendskab til specialområdet
 • har relevant erfaring med personaleledelse
 • har en diplomuddannelse i ledelse eller er parat til at starte på uddannelsen ½-1 år efter opstart.

Vi forventer, at du har disse personlige kompetencer:

 • Du er dialogskabende og evner at være saglig og pragmatisk, samtidig med at du ser en situation fra flere perspektiver og kan gå konstruktivt ind i uenigheder
 • Du er innovativ og ser nemt nye muligheder, som du afprøver med fokus på, at udviklingen bliver konkret og skaber resultater i samarbejde med dine medarbejdere
 • Du bevarer overblikket, når du delegerer til dine medarbejdere, mens du giver plads til, at de kan finde de gode løsninger
 • Du har gennemslagskraft, er vedholdende og konsekvent. Du må også gerne udvise mod og handlekraft og være den, der kan og tør gå forrest.

Dine opgaver og dit ansvarsområde bliver at:        

 • udvikle en pædagogisk profil for skolens SFO og indskoling
 • videreudvikle skolens SFO- og indskolingstilbud i samarbejde med medarbejderne
 • være ansvarlig for den samlede drift af skolens SFO og indskoling
 • sikre trivsel for elever og medarbejdere.

Mere om Fjordskolen
Fjordskolen er en af landets største specialskoler med ca. 240 elever og 165 dygtige ansatte, der har en bred vifte af fagligheder. Det er Fjordskolens vision at være Danmarks bedste og mest progressive specialskole – et specialpædagogisk kraftcenter i konstant udvikling båret af medarbejdernes høje faglighed og engagement. Vi vil skabe de bedste, mest udviklende og tidssvarende læringsmiljøer for børn og unge med særlige behov. Vi bidrager også til at udbrede metoder til andre special- og almenmiljøer og til at skabe anerkendelse omkring disse.

Læs mere om Fjordskolen og de faste løbende ledelsesopgaver i Job- og kompetenceprofilen.

Ansøgning
Send din ansøgning, dit CV og relevante bilag via linket herunder senest 1. marts 2020. Vi afholder første samtalerunde den 9. marts 2020. Anden samtalerunde er den 23. marts, og mellem de to samtalerunder er der desuden en profilsamtale med en ekstern konsulent. Forventet tiltrædelse er 1. juni 2020. 

Yderligere information om stillingen
Interesserede ansøgere er velkomne til at kontakte skoleder, Jens Boddum, på 20 52 85 21 med spørgsmål til stillingen. Du er også meget velkommen til at besøge os efter nærmere aftale med skolelederen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.