Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sharemilker søges til økologisk besætning på Gammelgård, Højslev.

Vil du være selvstændig økologisk mælkeproducent med mulighed for hurtigt at skabe en solid egenkapital og med begrænset gældsætning?

Så er Sharemilker måske en mulighed for dig.

Vi leder lige nu efter den profil, som brænder for at levere gode resultater og som ser sig selv som en god ”håndværker”, når det gælder pasning af køer.

Der er flere forskellige indgange til jobbet. Du kan have lyst til at prøve dine evner yderligere af som driftsleder med henblik på at blive overtage produktionen indenfor 3-5 år eller komme direkte ind og overtage besætning, som pt. er på 270 køer med god mulighed for udvidelse.

Vi tilbyder en veletableret økologisk mælkeproduktion med 2 produktionssteder. Gammelgård har en god stab af stabile og loyale medarbejdere.

Du kan få masser af sparring samt erfaringsudveksling med gårdens ejer, som har været økologisk mælkeproducent siden 1997. Ejeren fortsætter med planteavlsproduktionen på arealerne og derigennem står for foderforsyningen. I dag er gården selvforsynende, når det gælder korn og grovfoder.

Gården er beliggende i skønt kuperet terræn og med et aktivt lokalsamfund med en velfungerende idrætsforening, skole til 6. klasse og indkøbsmuligheder i umiddelbar nærhed.

Du kan som sharemilker få realiseret dine drømme om at hurtigt at blive selvstændig med en lille startkapital og med god gevinst på kort sigt.

Hvis du vil vide mere, så kontakt allerede i dag Britt Rønberg, LMO på telefon 22451731 eller mail: blr@lmo.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her