Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sharks Diner søger kok

Er du en kok, som elsker at lave god mad til andre? Kan du arbejde selvstændigt samt indgå i et friskt team, og har du erfaring fra restaurationsbranchen? Så er du måske vores nye kok!

 

Du er:

Fagligt: Du er uddannet indenfor branchen, er kreativ, kvalitetsbevidst og en udpræget teamplayer. Din personlige indsats gør en forskel og alle tager ansvar for at helheden er i top. Vi forventer, at du er fleksibel, serviceminded og altid har hjertet med i dit arbejde.

Personligt: Du er initiativrig, fleksibel og serviceminded og kan lide at arbejde i et tempofyldt miljø. Du har en høj grad af faglig stolthed og sætter en ære i, at maden præsenterer sig indbydende og lækker. Vi lægger desuden vægt på, at du er en positiv og udadvendt kollega med gode samarbejdsevner, da vi har mange unge ansat. En positiv og humoristisk tilgang til livet betragtes som et godt krydderi.

Du behersker dansk i skrift og tale.

Da vi på Sharks sætter en ære i at give vore gæster en helt fantastisk oplevelse ud over det forventelige, er det sjældent, at to dage er helt ens. Det er derfor vigtigt, at du er meget fleksibel, har masser af gåpåmod og nyder at sætte vore gæster i centrum, så de får den helt suveræne og uforglemmelige oplevelse.

 

Vi tilbyder dig:

En fuldtidsstilling i en virksomhed i vækst, hvor både ambitioner og humør er helt i top. Du bliver en del af et lille team, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og hvor der er gode muligheder for at præge egen hverdag.

Et hyggeligt miljø med gode kunder og kollegaer, en stilling med skiftende tempa, et fleksibelt vagtskema og ordnede forhold ang. løn.

 

Løn og ansættelsesvilkår aftales individuelt.

 

Interesseret? Så send venligst en ansøgning samt CV med et vellignende foto til: mikkel@sharks.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her