Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Shiftleader med overblik

Vi søger en shiftleader med koordineringsevner

Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg er Danmarks museum for relationerne mellem landet og vandet.Her puster vi liv i fortællinger fra de danske have og kyster. Her skaber vi oplevelser, man taler om.

Vi er en museumsattraktion med legeplads, byens bedst beliggende cafe, stort sælarium, saltvandsakvarium, museumsudstillinger, undervisningslokaler, laboratorie samt møde- og venue faciliteter.

Vi har et bredt oplevelsesprogram med mere end 30 årlige events og signaturarrangementer, 4 aktive ferieprogrammer samt mere end 200 årlige små og store eksterne forløb såsom møder og selskaber - for både private, skoler og erhverv.

 

Ansvarsområder

Du får to ansvarsområder. Dels som shiftleader i informationen, og dels som eventkoordinator.

 

Informationen

Du får ansvaret for at sikre en effektiv og gæsteorienteret service fra Informationen.

Du går forrest på dine vagter, når der skal koordineres og udføres arbejdsopgaver i informationen. 

Informationen varetager funktioner som reception og omstilling, billetsalg, kundeservice, renhold af gæstearealer, museumsværtskab, butikssalg og lagerstyring, så du skal besidde overblik og ordenssans.

Det er vigtigt, at du forstår, at alle opgaver - lige fra udviklingsplaner til toiletsanering - er vigtige, og at du går forrest i udførelsen af det hele.

Det er samtidig vigtigt, at du er god til både tysk og engelsk, da en af dagens vigtigste opgaver er snak med, og formidling til gæsterne.

 

Eventkoordinering

Du får ansvaret for planlægning af velorganiserede møder, spændende læringsforløb, kulturelle events og aktive ferier for vores kernemålgruppe, som er børn 5-12 år og deres voksne.

I tillæg til at planlægge og koordinere interne arrangementer vil du varetage tilbudsgivning og besvarelser på eksterne forespørgsler.Du vil have et tæt samarbejde med øvrige bidragsydere, herunder blandt andre museets øvrige to shiftleaders, museets formidlere og inspektører og en eventkoordinator-elev.

Koordineringsarbejdet foregår fra informationen, i løbet af dagens stille perioder. For at kunne være en aktiv del af bemandingen i informationen, er det således en vigtig egenskab, at kunne fokusere på en opgave, uden samtidig at miste overblik over omgivelserne.

 

Din profil

Din person er kendetegnet ved engagement og smil.

Du er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt.

Du er god til at uddelegere, give konstruktiv kritik og anerkende dine kolleger.

Du er løsningsorienteret og drevet af nysgerrighed.

Du kan lide at arbejde i et højt tempo.

Du er struktureret og effektiv, kan lide at lave og følge planer - og du arbejder godt med deadlines.

 

Baggrund:

Du har erfaring med eventkoordinering eller som receptionist.

Hvis du har en kommerciel baggrund eller erfaringer inden for oplevelsesindustrien og service industrien vil det være en fordel.

 

Stillingen: Er på gennemsnitligt 37 timer ugentligt, men indebærer sæsonudsving.Weekendarbejde, aftenarrangementer, samt tilstedeværelse i ferieperioder indgår. Aften og weekendarbejde må påregnes.

Vi tilbyder gode personaleforhold og en spændende arbejdsplads med mange daglige og vekslende udfordringer. Der er en uformel omgangstone blandt de ca. 23 fastansatte med meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.