Sikkerhed og risiko på jernbanen

Har du lyst til at arbejde med risikostyring i en tværfaglig organisation?  
I S&I teamet (Safety & Interoperability) håndterer vi risikovurdering og godkendelse af Banedanmarks mange anlægsprojekter i forbindelse med risiko og tilsyn. Vi sikrer desuden, at projekterne lever op til de europæiske krav om Interoperabilitet på jernbanen. 
 
Du bliver en del af et engageret team, der har stor erfaring med Banedanmarks mange anlægsprojekter. Du vil få reference til chefen for Sikkerhed og Tilsyn.  
 
Du håndterer risikostyring og samarbejder med myndigheder i flere sideløbende projekter 
I rollen vil du få ansvar for blandt andet at styre og koordinere risikovurderinger og godkendelser af vores mange anlægsprojekter efter CSM-RA (den fælles europæiske sikkerhedsmetode til risikoevaluering og -vurdering) samt Banedanmarks eget ledelsessystem. Overordnet er din opgave at designe og planlægge rammebetingelser for opfyldelsen af CSM-RA forordningen i projekterne. Du bistår projektlederne med, at CSM-processen følges smidigt og effektivt.  
 
Du står for ansøgning og kontakt til vores overordnede myndighed, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen samt vores interne sagsbehandling. Du bidrager ligeledes til at projekternes godkendelse foreligger i tide. Du styrer og koordinerer leverancer med myndigheder, såvel som med rådgivere og Notified Body (NoBo).  
 
Du kommer til at facilitere workshops for fareidentifikation og vejledning af projekterne i udfærdigelse af CSM dokumentation, samt kvalitetssikring af denne. I nogle projekter har du en styrende rolle og i andre projekter har du en mere rådgivende eller faciliterende rolle. I nogle projekter, vil du også bistå med at sikre leverancer i forbindelse med overholdelsen af EU's Interoperabilitetsdirektiv (Tekniske Specifikationer for Interoperabilitet TSI). 
 
Sans for systematik, samarbejde og interessenthåndtering 
Vi er åbne for mange forskellige uddannelsesbaggrunde. Ideelt har du erfaring specifikt med CSM-RA. Alternativt har du gennem din uddannelse eller erfaring beskæftiget dig med risikostyring, kvalitetsprocesser og/eller sikkerhedshåndtering. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med projektprocesser og/eller erfaring med at samarbejde med myndigheder.  
 
Du er systematisk, vedholdende og proaktiv. Du er i stand til hurtigt at danne og bevare overblikket over et komplekst område og håndtere flere projekter samtidigt. Du kan opnå resultater indenfor fastlagte processer, lovgivning og tidshorisonter. Du er god til interessenthåndtering og til at skabe nye samarbejdsrelationer. Du kan formidle fagligt kompliceret stof på en let tilgængelig måde. Sidst men ikke mindst trives du i en dynamisk hverdag præget at udvikling.  
 
Det er en forudsætning for varetagelse af stillingen, at du efter ansættelsen gennemgår jernbanesikkerhedskurset ”Pas på, på banen” samt kurser i CSM-RA. 
 
Din titel vil blive S&I koordinator eller S&I manager afhængig af erfaringsniveau. 
 
Løn 
Hvis du er AC’er ansættes du i henhold til A/C-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer. 
 
Hvis du er HK’er er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK Stat samt protokollat for kontorfunktionærer ansat i Banedanmark. Afhængig af kvalifikationer og erfaring udgør basislønnen for Provins mellem kr. 302.497 (løngruppe 3, sats 1) og kr. 357.969 (løngruppe 3.3) årligt. Hertil kommer pension. Der er evt. mulighed for at forhandle tillæg. 
 
Ansøgning og kontakt 
Vil du vide mere, så kontakt S&I fagkoordinator Vibeke Lindberg, S&I koordinator Tina Ravn eller eventuelt stabschef Rikke Aarøe Carlsen. Send din ansøgning og cv hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger ogindkalder til samtaler løbende. 
 
For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følgerinstruktionerne.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

IT-INTERESSERET DISPATCHER MED GOD ERFARING TIL FUJITSU I ALBERTSLUND

ACADEMIC WORK DENMARK A/S

Er du serviceminded og en person med gode kommunikative evner? Vil du være en del af et team af dispatchers og arbejde med at lede servicearbejde og tildele opgaver for en stor international virksomhed? Så er du muligvis den rette kandidat til dette...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Global Sales Administrator / Coordinator & Commercial Operations at Copenhagen based software company

CONFIGIT A/S

Our global Sales organization is growing, and we are now looking to add a Sales administrator coordinator to the Global Sales team. Your responsibility includes administration of our Salesforce platform, building and optimizing our use of Salesforce...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Faglig koordinator for projekter og drift i it-driftssektionen i PET

Politiets Efterretningstjeneste

Søborg, Rigspolitiet, Politiets EfterretningstjenesteHar du et stærkt projektledergen og erfaring med release management, infrastruktur og it-drift? Vi har brug for dig til en spændende og udfordrende opgave i feltet mellem forretning, it-drift og i...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Pædagogfaglig koordinator til Borgercenter Børn og Unge København - Bispebjerg

BBU Bispebjerg - Foranstaltning

Kan du sætte dig selv i scene som koordinator og definere rammen for dit arbejde? Vi søger en pædagogfaglig koordinator til foranstaltningsgruppen til at koordinere opgaver og drift samt understøtte det faglige niveau i samarbejde med afdelingsleder...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:17. april 2018

Er du Fiats nye Training Coordinator?

ACADEMIC WORK DENMARK A/S

København
Er du dygtig til koordinering, kommunikation og vil du være en vigtig medspiller i at sikre, at personalet hos alle FCAs forhandlere kan løse opgaverne de står overfor? FCA Denmark leder lige nu efter en ambitiøs og serviceminded Training Coordinato...