Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sikkerhedskonsulent - specialiseret praktiker til Kriminalforsorgen Syddanmark

Sikkerhedskonsulent til Kriminalforsorgens sikkerhedsorganisation

Har du lyst til at indgå i arbejdet med at sikre tryghed og sikkerhed for kriminalforsorgens medarbejdere, sikkerheden i fængsler og arrester samt spille en rolle i den generelle kriminalitetsbekæmpelse i samfundet? Så er du måske den sikkerhedskonsulent, som Kriminalforsorgen Syddanmark søger.

Stillingen i Område Sikkerhed
Vi søger en sikkerhedskonsulent til Kriminalforsorgen Syddanmark. Som sikkerhedskonsulent inden for sikringsteknik og sikkerhedsstandarder vil du komme til at spille en central rolle i tilblivelsen af projektbeskrivelser, beslutningsoplæg, teknisk kvalificering af sikkerhedstiltag og teknik samt udbudsprocesser inden for Kriminalforsorgens sikringstekniske portefølje. Derudover skal du bidrage til, at sikkerhedsarbejdet i endnu højere grad bliver proaktivt, videns- og efterretningsbaseret, og at beslutninger træffes på et fagligt velfunderet grundlag.

Om opgaverne og dig
Vi løser dagligt en lang række opgaver, som samlet set bidrager til at øge sikkerheden og trygheden for Kriminalforsorgens medarbejdere, indsatte og for samfundet generelt. Opgaverne tager i vid udstrækning udgangspunkt i fagområderne efterretningsanalyse, radikalisering/voldelig ekstremisme, organiseret kriminalitet og sikkerhedsstandarder og sikringsteknik og kan blandt andet bestå af:

• Rådgivning, sparring og tilsyn med områdets institutioner samt deltagelse i tværgående arbejdsgrupper
• Understøttelse af implementeringen af nye fængselsfaglige procedurer i fængsler og arrester
• Monitorering af konkrete indsatte og grupper af indsatte, der giver anledning til særligt sikkerhedsfokus
• Undersøgelse af sikkerhedshændelser
• Udarbejdelse af analyser, notater og handleplaner til centrale og decentrale beslutningstagere

Vi har en forhåbning om, at du kan spejle dig i en række af nedenstående kriterier.

• Du har kendskab til Kriminalforsorgens institutioner og indsigt i personalets praksis og daglige udfordringer.
• Du besidder viden om fysisk sikkerhed og sikringsteknik og har konkret erfaring inden for området
• Du har analytiske kompetencer og en solid skriftlighed
• Du er serviceminded og ønsker at bidrage til sammenhængskraften i området
• Du har en tillidsvækkende personlighed og evner at kommunikere mundtligt og skriftligt på alle niveauer og følge op på indgåede aftaler
• Du har personlig autoritet og kan levere resultater i samarbejde med mange forskellige faggrupper
• Du kan skabe overblik, prioritere og arbejde struktureret - også under pres

Din arbejdsplads
Vi tilbyder dig et job i en organisation med meget dedikerede medarbejdere, der hver dag løfter en vigtig samfundsmæssig opgave. Du vil blive ansat med arbejdsområde inden for Område Sikkerhed, som er en del af Kriminalforsorgens sikkerhedsorganisation. Denne er med flerårsaftalen for 2018-2021 blevet styrket markant. Målsætningen er bl.a., at Kriminalforsorgen skal blive bedre i stand til at forudse sikkerhedsrisici og sikre en proaktiv håndtering heraf, ligesom sikkerhedsindsatsen skal fokuseres og standardiseres. Målsætningerne er forankret i en sikkerhedsstrategi, der løber til udgangen af 2021 – en strategi som du vil blive en aktiv del af at udmønte.

Kriminalforsorgen hører under Justitsministeriet og består af Direktoratet for Kriminalforsorgen med fire kriminalforsorgsområder – Midt- og Nordjylland, Syddanmark, Hovedstaden og Sjælland. I hvert område ligger en række institutioner, hvortil de enkelte fængsler, arrester, tilsynskontorer (KiF) og pensioner hører. I Kriminalforsorgen Syddanmark er der 6 institutioner.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til relevant gældende overenskomst, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Der vil eventuelt kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer. For allerede ansatte tjenestemænd i Kriminalforsorgen sker ansættelsen i henhold til aftale mellem Kriminalforsorgen og den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen er på 37 timer om ugen med fleksibel arbejdstid.

Ansættelsesområdet er for allerede ansatte tjenestemænd Justitsministeriet med tilhørende institutioner. For overenskomstansatte er ansættelsesområdet Kriminalforsorgen.
Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat pr. 1. september 2021.

Ansættelsesstedet er Kriminalforsorgen Syddanmark, Områdekontoret i Kolding, Domhusgade 24 ,6000 Kolding.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Ansøgning
Stillingen søges elektronisk via linket ”Søg stillingen”. Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 16. maj 2021.
Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i ugerne 20 og 21.

Tjenestemænd i Kriminalforsorgen skal tillige medsende en bedømmelse/udtalelse fra deres enhedschef. Såfremt det ikke er muligt at fremskaffe bedømmelsen inden stillingsopslagets udløb, skal den uploades senest den 20. maj 2021 i rekrutteringssystemet eller fremsendes pr. mail.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.
Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe billedidentifikation f.eks. pas eller kørekort.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos områdechef for sikkerhed Anders Frederiksen, tlf. 7255 7217.
Du kan i øvrigt læse mere om os på www.kriminalforsorgen.dk
Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.