Gem job

Sikkerhedskonsulenter til Kriminalforsorgens sikkerhedsorganisation i Område Hovedstaden

Har du lyst til at indgå i arbejdet med at sikre tryghed og sikkerhed for Kriminalforsorgens medarbejdere, sikkerheden i fængsler og arrester samt spille en rolle i den generelle kriminalitetsbekæmpelse i samfundet? Så er du måske den sikkerhedskonsulent, som Kriminalforsorgen i Område Hovedstaden søger.

Stillinger i Område Sikkerhed
Vi søger to sikkerhedskonsulenter, der kan indgå i et erfarent team bestående af sikkerhedskonsulenter, fængselsbetjente og analytikere med forskellig uddannelses- og erhvervsmæssig baggrund.

I november 2018 besluttede koncernledelsen i Direktoratet for Kriminalforsorgen at igangsætte en styrket sikkerheds- og efterretningsorganisation i Kriminalforsorgen, og der er siden hen gennemført en række tiltag – herunder iværksættelsen af en intern omorganisering, struktureret efterretningsanalyse, øget inddragelse af de enkelte institutioner m.m.

Om opgaverne og dig
Vi løser dagligt en lang række opgaver, som samlet set bidrager til at øge sikkerheden og trygheden for Kriminalforsorgens medarbejdere, indsatte og for samfundet generelt. Opgaverne tager i vid udstrækning udgangspunkt i fagområderne efterretningsanalyse, radikalisering/voldelig ekstremisme, organiseret kriminalitet og sikkerhedsstandarder og sikringsteknik og kan blandt andet bestå af:

 • Rådgivning, sparring og tilsyn med områdets institutioner samt deltagelse i tværgående arbejdsgrupper
 • Understøttelse af implementeringen af nye fængselsfaglige procedurer i fængsler og arrester
 • Monitorering af konkrete indsatte og grupper af indsatte, der giver anledning til særligt sikkerhedsfokus
 • Undersøgelse af sikkerhedshændelser
 • Udarbejdelse af analyser, notater og handleplaner til centrale og decentrale beslutningstagere.
Vi har en forventning om, at du kan spejle dig i en række af nedenstående kriterier:

 • Du har et indgående kendskab til Kriminalforsorgens institutioner og indsigt i personalets praksis og daglige udfordringer.
 • Du er serviceminded og ønsker at bidrage til det gode samarbejde med alle relevante i organisationen samt samarbejdspartnere.
 • Du har en tillidsvækkende personlighed og evner at kommunikere mundtligt og skriftligt på et højt niveau, og du evner at strukturere dit arbejde.
 • Du har en personlig autoritet, er målsøgende og kan levere resultater i samarbejde med mange forskellige faggrupper.
 • Du har analytiske kompetencer.
 • Har kørekort til kategori B.
Derudover skal du bidrage til, at sikkerhedsarbejdet i endnu højere grad bliver proaktivt, videns- og efterretningsbaseret, og at beslutninger træffes på et fagligt velfunderet grundlag.

Din arbejdsplads
Vi tilbyder dig et job i en organisation med meget dedikerede medarbejdere, der hver dag løfter en vigtig samfundsmæssig opgave. Du vil blive ansat i Område Sikkerhed, som er en del af Kriminalforsorgens sikkerhedsorganisation. Sikkerhedsorganisationen er med flerårsaftalen for 2018-2021 blevet styrket markant. Målsætningen er bl.a., at Kriminalforsorgen skal blive bedre i stand til at forudse sikkerhedsrisici og sikre en proaktiv håndtering heraf, ligesom sikkerhedsindsatsen skal fokuseres og standardiseres. Målsætningerne er forankret i en sikkerhedsstrategi, der løber til udgangen af 2021 – en strategi som du vil blive en aktiv del af at udmønte.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst.

Begge stillinger er på 37 timer om ugen med fleksibel arbejdstid, og du skal forvente rejseaktivitet.

Stillingerne er fuldtidsstillinger og ønskes besat 1. september 2021.

Ansættelsessted er Område Hovedstaden, Områdekontoret København, Sankt Kjelds Plads 11, 2100 København Ø.

For allerede ansatte tjenestemænd i Kriminalforsorgen sker ansættelsen i henhold til aftale mellem Kriminalforsorgen og den faglige organisation.

Tjenestemænd i Kriminalforsorgen skal tillige medsende en bedømmelse/udtalelse fra deres enhedschef. Såfremt det ikke er muligt at fremskaffe bedømmelsen inden stillingsopslagets udløb, skal den eftersendes indenfor 4 dage.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Ligeledes er det en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes - sagsbehandlingstiden for dette er typisk 1-2 måneder.

Ansøgning
Du søger stillingen via knappen "Søg stillingen”.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest den 17. maj 2021.

Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i ugerne 20 og 21.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos sikkerhedschef Claus Oxfeldt, områdechef for sikkerhed på tlf. 5127 3030 eller sikkerhedskonsulent Michael Johansen på tlf. 7255 4334.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.