Sikkerhedsrådgiver med stærke samarbejdskompetencer

Vi øger datasikkerheden i Jammerbugt Kommune. Kan du gøre datasikkerhed til en integreret del af vores arbejde? Så er det dig, vi er på udkig efter.

Jammerbugt kommune søger en sikkerhedsrådgiver til at forberede og implementere EU’s persondataforordning på kommunens arbejdspladser.

I 2018 styrker Jammerbugt Kommune arbejdet med at få forankret persondataforordningen i organisationen. Som sikkerhedsrådgiver bliver du omdrejningspunkt for opgaverne knyttet til data- og it-sikkerhed. Du skal følge vores sikkerhed tæt, herunder bl.a. evaluere og gennemføre intern sikkerheds-benchmark. En væsentlig del af din opgave er også at kommunikere betydningen af data og it-sikkerhed for kommunens ledere og medarbejdere. Du indgår i vores nyoprettede informationssikkerhedsudvalg, der er det forum, som formulerer vores politikker og indsatser på området og sætter retningen for de forandringer, organisationen skal gennemgå.

Vi er allerede i gang med opgaverne, og du vil fortsætte det igangværende arbejde med ISO 27.001 standard, som vi anvender til at ensrette sikkerhedsarbejdet.

Vi ønsker os

  • interesse for og gerne kendskab til bestemmelserne i EU’s persondataforordning
  • dokumenteret erfaring med at implementere data- og IT-sikkerhedsområdet i en offentlig organisation
  • erfaring med risikovurderinger
  • kendskab til IT-systemer i en kommunal kontekst
  • erfaring med forandringsprocesser i en politisk styret organisation
  • en dygtig formidler.

For at lykkes som sikkerhedsrådgiver er det desuden afgørende, at du kan balancere mellem rådgivning og styring i en kompleks organisering, herunder bl.a. både at lytte til organisationen og finde løsninger, der virker i praksis. Det er afgørende, at du sammen med informationssikkerhedsudvalget træffer beslutninger, der bygger på helhedssyn – dvs. en balance mellem information, sikkerhed, brugervenlighed og økonomi.

Endelig er du dygtig til at kommunikere og behersker mange facetter af feltet. Du får både brug for at udarbejde undervisningsmaterialer, procesplaner, politikker mv. og for at undervise og formidle enkelt og intuitivt så slutbrugeren ser meningen med data- og it-sikkerhed.

Vi tilbyder
Et spændende og udfordrende job i en organisation i udvikling. Du får desuden mulighed for selv at præge indholdet, da stillingen er nyoprettet.

Du bliver en del af Digitalisering og IT og vil i det daglige arbejde referere til lederen af afdelingen. Du får brede samarbejdsflader både i og uden for kommunen.

Ud over dine 13 engagerede kolleger i Digitalisering og IT, får du et tæt samarbejde med medlemmerne af informationssikkerhedsudvalget samt kolleger i kommunens forvaltninger.

Der er tale om en fast stilling på fuld tid og med tiltrædelse den 1. april 2018.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte leder af Digitalisering og IT – Morten Hedegaard - på telefon 72 57 70 11 eller 41 91 20 11.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold gældende overenskomst med den forhandlingsberettigede faglige organisation og principperne for lokal løndannelse.

Ved ansættelse i stillingen vil vi anmode om dit samtykke til at indhente en straffeattest.

Ansøgningsfrist
21. februar 2018.

Vi forventer at gennemføre samtaler den 27. februar.

Ansøgningen sendes elektronisk ved at klikke på ”send ansøgning”.
Vedhæft din ansøgning, CV og andre relevante bilag.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:24. februar 2018

Region Nordjylland søger 1 klinisk support specialist til barselsvikariat

Region Nordjylland

Region Nordjylland søger en support specialist til Udvidet Support, i IT Forvaltning, Drift og Support i IT. Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat hurtigst muligt. Regionen og organisationen: Region Nordjylland er en offentlig organisati...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:18. april 2018

IT-konsulent til kundesupport

mySupply ApS

Brønderslev
Vi har behov for en ny konsulent, der kan betjene vores helpdesk og varetage support af vores kunder i brugen af vores systemer, rådgivning om elektronisk faktura, NemHandel og PEPPOL samt i det hele taget være virksomhedens daglige ambassadør for e...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Databeskyttelsesrådgiver til Morsø og Thisted Kommuner

THISTED KOMMUNE

Databeskyttelsesrådgiver til Morsø og Thisted Kommuner Morsø og Thisted Kommuner søger sammen en databeskyttelsesrådgiver (DPO) pr. 1. april 2018 til implementering af Databeskyttelsesforordningen samt det videre arbejde med at sikre overholdelse af...