SIKKERHEDSVAGT søges til ny kunde i Kbh. området dag/aften/nattevagt

SAOS.DK – søger dygtig sikkerhedsvagt til vores vagt og sikkerhedsteam til ny spændende opgave. Der er både mulighed for deltid og fuld tid.

Stillingen er til hurtig opstart.

Stillingen: Kræver gode vagtkundskaber og en fleksibel indstilling til opgaver og arbejdstider. Man skal have gode kommunikative evner og have ro og overblik i pressede situationer, og kunne arbejde konfliktnedtrappende. Men skal også kunne være handlekraftig når situationen kræver det, men vigtigst af alt skal du kunne skabe tryghed og sikkerhed for vores kunde og være ansvarsbevidst, mødestabil, og have gode samarbejdsevner.

Faglig og personlig profil: Du er som person positiv, fleksibel og klar til at påtage dig mange forskellige sikkerhedsopgaver. Du er servicemindet, professionel, opmærksom og handlekraftig, og kan med et godt humør, god situationsfornemmelse og et godt overblik yde en god service og skabe sikkerhed og tryghed for vores kunder.

Det er et krav, at du har bestået det obligatoriske grundkursus for vagtfunktionærer, og vi ser det som fordel hvis du har erfaring med service og kundekontakt, ligesom vi altid ser det som en fordel hvis man har erfaring fra forsvaret, politiet eller tilsvarende.

Ansøgning: Skriv i ansøgningen hvornår du vil kunne starte, og om du er interesseret i fuldtid eller deltid. Sendes til kontakt@saos.dk og vedhæftes relevante kurser herunder bevis for vagtkursus, samt billede og kontaktoplysninger. I forbindelse med ansættelsesforløbet kræves det at man deltager i et 1-dagskursus målrettet den enkelte kunde. Der indkaldes løbende til samtaler og stillingen besættes hurtigst muligt.

Har du yderligere spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Daglig leder Mikkel Rødgård på telefon 20 95 55 52 hverdage mellem kl. 09 og 15.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.