Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sikkerhedsvagter

Lige nu har vi forskellige deltids-stillinger ledige i Patruljevagt, Servicevagt, Billetkontrol, fast og temporær vagt. Læs med og se om nogle af dem, kunne være noget for dig. 

Jobbet:
Til vores afdelinger her i Vest, hvor arbejdsopgaverne er afvekslende og ikke 2 dage er ens, søger vi nye kollegaer til deltids-stillinger.

Man vil indgå i et team af sikkerhedsvagter, der sammen skal medvirke til at opretholde et højt service og sikkerhedsniveau hos vores kunder.
Vagtfunktionen har en stor præventiv effekt og det er derfor vigtigt, at du er yderst årvågen og er i god fysisk form. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og levere en god service, lidt teknisk flair skader ikke.

Personprofil
Som sikkerhedsvagt er det vigtigt du er en rolig, selvstændig og moden person med naturlig autoritet. Du udviser til enhver tid en sympatisk og rolig adfærd, og at du kan bevare roen når tingene går stærkt.

Du har et stort overblik og en god situationsfornemmelse og du evner at skabe tillid til såvel kunder som kollegaer. Hertil kommer at du reagerer hurtigt og beslutsomt, udviser god dømmekraft og overskud samt er i besiddelse af gode formuleringsevner. 

I flere af stillingerne skal man kunne holde til, at gå langt i løbet af en arbejdsdag. 

Arbejdsopgaver
Helt overordnet bliver det din opgave at servicere vores kunder, og sikre deres ejendom og med din tilstedeværelse, forhindre og mindske tyveri, hærværk og svind.

I patrulje afdelingen er opgaven at køre på aktuelle alarmer, hvor du afsøger området og ved behov tilkalder politiet ligesom du skal afstille alarmen og sikre, at bygningen er forsvarligt sikret inden du forlader den.

Vi har ledige stillinger i følgende områder:
Billetkontrol er i Aarhus og omegn.
Patruljevagt er i Aarhus og omegn.
Fast Vagt og temporær er i Thisted, Kolding, Aarhus og Aalborg
Derudover søges også service & centervagter i Aarhus og Kolding.

Din baggrund
Det er afgørende at du har gennemført og bestået grundlæggende vagt og dermed kan opnå vagtkort og det er en fordel hvis du har erfaring indenfor sikkerhed- men det er ikke et krav.

Ansættelse hos G4S, forudsætter at du kan dokumentere beskæftigelse / uddannelse o.l. minimum 3 år bagud, ligesom du kan godkendes af politiet, jf. lov om vagtvirksomhed.
Baggrundstjek på sociale medier udføres fra tid til anden og der indhentes altid referencer fra tidligere arbejdsgivere. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.