Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SikkertHjem™ søger Support/Kundeservicemedarbejder

Trives du med kundesupport og rådgivning? Er du en kompetent problemløser der forstår vigtigheden af god kundeservice? Hvis ja, så glæder vi os til at høre fra dig. Vi har kontor i Frederikssund, men flytter til andre faciliteter i Roskilde i 2018.

Hovedarbejdsopgaver

 • Give teknisk/bruger support pr. telefon og e-mail til kunder og forhandlere.
 • Besvare spørgsmål omkring produkter inden køb, hjælp til opsætning og ibrugtagning, fejlsøgning og reklamationshåndtering. Vi bruger Zendesk ticket-system.

Vi forventer

 • At du er ansvarsbevidst og målrettet i din tilgang til hverdagens udfordringer.
 • At du har erfaring med call-center/kundesupport over telefon – evt. gerne som Teamleder - men dette er ikke et krav.
 • At du er serviceminded og har gode samarbejds- og kommunikationsevner.
 • Har du erfaring med salg/ service af elektronik er det en fordel, men ikke et krav. Dog forventer vi en interesse for elektronik og gadgets.
 • At du er en struktureret problemløser.
 • At du er initiativrig og ansvarsbevidst.
 • At et arbejdsmiljø der går stærkt ikke generer dig.
 • At du forstår at planlægge og prioritere dine opgaver.
 • At du sprogligt behersker dansk og i skrift og tale og har en god forståelse for svensk. Derudover taler du gerne engelsk, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder

 • En spændende arbejdsdag fyldt med personlige og faglige udfordringer.
 • Sparring og støtte fra motiverede og engagerede kollegaer.
 • En uformel omgangsform og frihed under ansvar.
 • En varierende arbejdsdag i en organisation i vækst.
 • Opstart hurtigst muligt.

Ansøgning

Finder du ovenstående ligeså spændende som os og er du klar til nye udfordringer, er du velkommen til, at sende CV og ansøgning på e-mail dennis.larsen@sikkerthjem.dk - For yderligere information kan du kontakte Operations Manager Dennis Larsen på telefon 3120 9685 – www.sikkertjem.dk. Vi holder samtaler løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Om SikkertHjem

SikkertHjem er grundlagt i 2008 i et forsøg på at gøre op med uigennemskuelige priser og abonnementsordninger på boligalarmer. Vores udgangspunkt i denne mission er at tilbyde et driftssikkert alarmsystem, som kunden selv kan opsætte og installere uden besvær og som hele familien let kan betjene i dagligdagen. Som ejer af en SikkertHjem alarm sparer man kr. 1.000-2.000 det første år og derefter kr. 2.000-5.000 årligt ift. en lejealarm med abonnement. SikkertHjem er markedsleder indenfor alarmsystemer uden abonnement. Vores produkter sikrer mere end 50.000 boliger og sælges i mere end 500 butikker i Danmark og Sverige.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kundeservicemedarbejder til RetNemt Måltidskasser

RETNEMT.DK ApS

Helsingør
RetNemt Måltidskasser er beliggende i Helsingør i Nordsjælland. Vores virksomhed er i vækst og vi søger derfor en ny kollega til vores kundeserviceteam. RetNemt producerer og sælger måltidskasser online til travle familier over hele landet. Vi lægge...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Customer Success Agent

Ecofleet Danmark ApS

Er du servicemindet og brænder efter at sætte barren højt for kundeservice? Trives du i et dynamisk miljø, hvor du får ansvar og plads til at præge udviklingen af, hvordan vi skal levere vores kundeservice? Vil du gerne arbejde med Software As a Ser...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:11. maj 2018

Technical Support Manager - Laboratory Acute Care

Radiometer Medical ApS

About Us At Radiometer, our mission is to help caregivers make diagnostic decisions that save lives. To provide caregivers the insight and confidence that help them arrive at the right diagnostic decisions decisions that in the end help save lives. ...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. juni 2018