Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sikringskoordinator til kulturhistoriske ejendomme

Kan du løse vagt- og sikringsopgaver selvstændigt og på et sikkerhedsmæssigt højt niveau? Så er du måske vores nye sikringskoordinator i Slots- og Kulturstyrelsen.

Vi søger en rutineret og engageret sikringskoordinator, som kan indgå i vores team i Vagt og Sikring og være med til at løse vores vagt- og sikringsopgaver professionelt og sikkert. Funktionen som sikringskoordinator er en nyoprettet stilling i styrelsen.

Kulturhistoriske ejendomme
Du vil som sikringskoordinator komme til at arbejde med nogle af De Kongelige og statslige slotte, som Slots- og Kulturstyrelsen har ansvaret for at vedligeholde, drive og nyttiggøre. Dette omfatter blandt andet Christiansborg Slot, Kronborg Slot, Frederiksborg Slot og Amalienborg. De spændende bygninger er en vigtig del af Danmarks kulturarv og benyttes af Kongehuset, Folketinget og en række museer. De besøges årligt af flere hundredetusinder turister.

Jobbet
Du vil som sikringskoordinator indgå i et team på i alt ca. 40 medarbejdere. Dine arbejdsopgaver vil i det daglige være at håndtere og koordinere en længere række spændende vagt- og sikringsopgaver. Du vil ligeledes være ansvarlig for løbende udvikling og træning af styrelsens vagter. Endvidere vil du være medansvarlig for løbende vedligehold og opdatering af eksempelvis sikringsplaner, beredskabsplaner og værdiredningsplaner.

Som sikringskoordinator vil du få ansvaret for afholdelse af beredskabsøvelser.

Du skal bære uniform i tjenesten.

Om dig
Vi forventer, at du har en god og solid erfaring inden for vagt- og sikringsbranchen.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • Har et godt og bredt kendskab til vagtydelser og sikringssystemer
  • Har en god dømmekraft og situationsfornemmelse
  • Er præsentabel, optræder høfligt og korrekt med autoritet
  • Har gode kommunikative evner både mundtligt og skriftligt
  • Behersker engelsk på rimeligt niveau
  • Er god til at samarbejde og er fleksibel
  • Kan arbejde selvstændigt og som en del af et team

Det vil være en fordel, hvis du kommer fra en sikkerhedsmyndighed som for eksempel politiet eller forsvaret, og at du er eksamineret sikringsleder.

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fastansættelse på fuld tid. Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige Område samt organisationsaftalen mellem Finansministeriet og Dansk Funktionærforbund om vagtfunktionærer mv. i staten.

?Vi forventer tiltrædelse hurtigst muligt.

?Det er en betingelse for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen under ansættelsen.

?Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte vagt- og sikringschef René Jørgensen på tlf. 21 44 19 27

På www.slks.dk kan du læse mere om Slots- og Kulturstyrelsen.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning online via vores elektroniske ansøgningssystem på www.slks.dk/job senest 14. januar 2021. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”Søg stillingen”. Du bedes vedhæfte CV, ansøgning og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, vil du modtage en kvitteringsmail, som betyder, at vi har modtaget din ansøgning.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 3 og 4.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.