Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sikringstekniker, Horsens

Innovativ landsdækkende virksomhed søger tekniker til AIA, ADK, TVO-anlæg til det østjyske område. Du kommer til at indgå i vores engagerede team med udgangspunkt fra Horsens.

Har du lyst til at blive en del af en seriøs servicekultur?

Intego A/S er i en fortsat positiv udvikling og søger derfor en dygtig og frisk elektriker/tekniker primært inden for tyverialarm (AIA), adgangskontrol (ADK) og videoovervågningssystemer (TVO). Der er tale om en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere inden for erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter.

Hvad leder vi efter? Vi søger en medarbejder, som kan være med til at bidrage til vores fortsatte vækst blandt vores mange erhvervskunder og vores servicekultur, hvor kunder, kvalitet og service er i højsædet. Ligeledes er det vigtigt, at du kan se dig selv i en virksomhed, som lever efter værdierne engagement, ansvarlighed, frihed, respekt og humor. Udover at være fagligt kvalificeret skal du brænde for at få ting til at lykkes i et samspil med dygtige kollegaer og kunder.

Hvem er du? Du er positiv af natur og trives med at samarbejde med såvel kollegaer som kunder. Du synes dit arbejdsfelt er spændende, og det er derfor naturligt for dig at holde dig ajour med udviklingen. Du er fleksibel i forhold til arbejdstid, kunder og opgaver, og synes at en varieret hverdag, som du selv har stor indflydelse på, er det helt rigtige for dig.

Derudover er det vigtig, at:

  • Du er uddannet elektriker/tekniker og har kendskab til, samt erfaring med sikringsinstallationer
  • Er teknisk velfunderet og har gå-på-mod
  • Erfaring med installation og servicering af AIA, ADK og TVO
  • Det falder dig naturligt at have fokus på brugbare løsninger, selv under til tider hektiske forhold
  • Du trives med selvstændigt at løse opgaver og projekter i samarbejde med kunden og gode kollegaer
  • Arbejder med udgangspunkt fra Horsens
  • Du er struktureret, grundig og kvalitetsbevist

Hvad er arbejdsopgaverne?

Opgaverne er hovedsageligt installation og idriftsættelse af tyverisikring, adgangskontrol og videoovervågning samt mulighed for større projekter. Eftersyn af anlæg herunder, opsætning, programmering, fejlfinding og servicering af AIA, ADK og TVO.

Hvad kan vi tilbyde? Intego A/S værdsætter sine medarbejdere, og derfor skal du forvente stor selvstændighed og ansvar i din hverdag. Intego A/S bakker op om din faglige og personlige udvikling, og der er derfor rig mulighed for såvel kurser som efteruddannelse. Du kan forvente en varieret hverdag med udfordrende opgaver, hvor gode ideer bliver taget positivt imod. Intego A/S har en positiv kultur, hvor der ofte arrangeres sociale arrangementer.

Hvis du kan se udfordringerne og mulighederne i at arbejde for Danmarks foretrukne partner inden for innovative el-tekniske løsninger og services til erhverv, industri og infrastruktur, kan du kontakte Afdelingschef Ole Skibsted for yderligere information (mobil 41737025) eller sende en ansøgning via "søg stillingen".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.