Simulationscenteret, OUH, søger simulationsassistenter

En stilling som simulationsassistent er til besættelse den 1. november 2020 eller snarligt herefter samt to til besættelse den 1. februar  2021 og den 1. marts 2021.

Om stillingen
TechSim er Region Syddanmarks simulationscenter for teknisk avancerede færdigheder og centeret er en del af det postgraduate færdighedslaboratorium, SimC.

I TechSim udbydes en lang række kurser, der spænder bredt over de medicinske og kirurgiske specialer.

Selve undervisningen vil blive udført af speciallæger, men vi har brug for medicinstuderende, både som hjælpeinstruktører, og som kan facilitere selve træningen. Dette kunne være at sørge for, at simulatorerne er kalibreret, at fantomet/simulatoren er klargjort til træning samt sørge for at udstyret bliver brugt korrekt. Udover dette fungerer man som instruktør på mindre kurser.

I kraft af din stilling som simulationsassistentassistent vil du få et tæt samarbejde med læger fra hele Region Syddanmark samt personalet i simulationscentret.

Du vil typisk have én fast vagt om ugen på fem timer. Vagterne vil ligge i dagene mandag til torsdag fra klokken 14:30 til 19:30 samt lørdag fra  kl. 09:00 til 14:00. Ud over dette bruger vi ofte vores medicinstuderende til vagter i dagstid til afvikling af kurser. Der er også mulighed for at deltage i kursusaktivitet på de øvrige sygehusmatrikler arrangeret af TechSim. Du vil indgå i et team bestående af medicinstuderende, en koordinerende sygeplejerske, en simulationsansvarlig speciallæge og en ingeniør.

I fællesskab med de øvrige medicinstuderende vil det være muligt at planlægge vagter efter egne ønsker inden for åbningstiden. Der tages hensyn til klinikophold og obligatorisk undervisning i skemaplanlægningen.

 
Kvalifikationer
Du skal som minimum være medicinstuderende og som minimum i gang med dit 4. semester og ikke have afsluttet dit 7. semester.

Der vil blive lagt vægt på dine ambitioner inden for medicinstudiet. Det forventes, at du er beslutsom, ansvarlig og udviklingsorienteret ,og har vilje til at samarbejde på tværs af faggrænser. Du skal være åben, energisk og have planlægnings- og organiseringsevner. Ligeledes skal du være fleksibel, da dine vagter vil være skiftende.

Arbejdssted

TechSim har et landsdækkende samarbejde med NordSIM (Aalborg), MidtSIM (Aarhus) og CAMES (København) om implementering af nationale, validerede simulationsøvelser samt eksamener. Du bliver del af et center med et stigende aktivitetsniveau, og du får en meget bred kontaktflade, der omfatter mange afdelinger. TechSim prioriterer forskningen højt og der vil være mulighed for at blive en del af dette.

 

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse og aflønning finder sted i henhold til FADL's overenskomst OK18 for ”Simulation og færdighedstræning”.
Ansættelsesforholdet ophører ved afslutning af medicinstudiet.

 

Ansøgningens udformning
Selve ansøgningen må ikke overstige én A-4 side og skal indsendes sammen med dit CV.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes hos
Mette Bjerregaard Kallesen, mette.kallesen@rsyd.dk eller tlf. 21323053

 

Ansøgningsfristen er den 25. oktober 2020 og der forventes at blive afholdt samtaler den 28. oktober 2020.

 

Mere information om TechSim findes her.

www.techsim.dk

www.facebook.com/TechSim.OUH/


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.