Gem job

Siriusparken søger vikarer gerne med en pædagogisk/ socialfaglig baggrund.

Er det dig? - Vil vi gerne vil byde dig velkommen.

Siriusparken er et botilbud for 30 voksne beboere, der alle har en betydelig varig fysisk og psykisk funktionsnedsættelse.

Vi søger timelønnet vikarer, der kan arbejde i skiftende arbejdstider dag, aften og weekend og som kan træde til med kort varsel.

Er du som person fleksibel og har et godt humør, og er nysgerrig på at lære noget nyt, og samtidig kan håndtere en til tider travl og uforudsigelig hverdag, er du måske vores nye vikar. Som vikar kommer du igennem et grundigt introduktionsforløb, så du er klædt på til samarbejdet med beboerne.

Siriusparken er opdelt i 5 huse med hver 6 beboere, hvert hus har tilknyttet sit primære personaleteam.

Samlet set er vi 42 engagerede kolleger, som alle er optaget af, at sikre beboerne den bedst mulige livskvalitet. Vi har forskellige faglige baggrunde såsom, pædagoger, omsorgsmedhjælpere og social- og sundhedsassistenter samt en sygeplejerske.

Vi søger gerne nogle med erfaring inden for det pædagogiske specialområde eller studerende som gerne vil oparbejde erfaring inden for det pædagogiske område.

Yderligere oplysninger vedrørende vikar stillingenerne fås ved henvendelse:

Teamleder Maria Elmkvist Zarp på tlf. 30 70 58 09,

koordinator Pernille Dahl på tlf. 22 39 94 63

Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler løbende, og sidste ansøgningsfrist er d. 17. maj 2021


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.