Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SIS by Lekolar søger distriktskonsulent til Nordjylland

Du er selvfølgelig sælger til fingerspidserne - og mere end det.
Du har dokumenteret salgserfaring, gerne fra et produktsortiment med møbler/inventar, men det er ikke et krav. Du vil arbejde med markedets største og bredeste produktsortiment, med alt fra klassiske ikoner til innovative læringsmøbler.

Du vil selvstændigt skulle drive salget i eget distrikt og bliver ansvarlig for udvalgte kunder.
Du har konstant fokus på at være løsningsorienteret og på at udbygge dine kunderelationer, så du bliver respekteret som en naturlig rådgiver og samarbejdspartner for distriktets beslutningstagere, som er skoleledere, arkitekter og entreprenører. Med et strategisk gennemarbejdet salgskoncept i rygsækken forventes det, at du selvstændigt kan overskue og drive salgsprocessen, lige fra at booke egne kundemøder til at udfærdige egne tilbud og forhandle endelige aftaler på plads.

Du kommer til at arbejde selvstændigt ud fra din bopæl, men bliver en del af en traditionsrig virksomhed med et stærkt team på ca. 60 danske kollegaer i Middelfart og Glostrup, hvor du bl.a. vil få support fra egne arkitekter og projektledere. Du skal være fortrolig med IT-værktøjer på brugerniveau. Du er SIS by Lekolars ansigt udadtil og vi forventer, at du altid møder vores kunder på en professionel og positiv måde.

Dine forventninger bliver opfyldt
Som vores nye distriktskonsulent bliver du en del af Danmarks største udbyder af læringsmiljøer samt en virksomhed i fremdrift. Du vil være en del af et resultatorienteret salgsteam, og vi sikrer dig, at din faglige ballast løbende er up-to-date, samt at rammerne for, at du kan blive en succes er til stede. Du bliver tilbudt en god fast løn, bonus, pensionsordning, sundhedsforsikring, firmabil, mobiltelefon, computer, og hvad der ellers skal til for at give dig de bedste arbejdsbetingelser.
Sådan ansøger du

Send ansøgning samt CV sendes til Pernille Gandrup, Markedschef Danmark på mail pernille.gandrup@sis-as.dk. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Pernille Gandrup på pernille.gandrup@sis-as.dk

Tiltrædelse: Snarest muligt
Ansøgningsfrist: Ingen fast dato. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

Download jobannonce her http://www.sis-as.dk/da/job


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her