Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Site og Service Manager med god ledelseserfaring

Vil du have det overordnede ansvar for drift og vedligehold af et automatisk lager og transportanlæg til en af nøglekunderne i Storkøbenhavn? Kan du tænke dig at være leder for et ambitiøst og kundevendt team? Vil- og kan du tage ansvaret for kvaliteten af leverancen til kunden?

SSI Schäfer arbejder med alle faser i projektgennemførsel og softwareudvikling af fuldautomatiske og manuelle lager- og logistiksystemer i hele verden. De designer, udvikler og producerer løsninger til bl.a. lagre, industri og værksteder. Det omfatter bl.a. manuelle og automatiserede løsninger til lagring, pluk og sortering, løsninger inden for conveyor-systemer, samt teknologier til affaldshåndtering og genbrug.

Jobbet:

Som Site og Service Manager er du firmaets mand udadtil. Du får gode muligheder for personlig udvikling, da jobbet indebærer mange forskelligartede opgaver. I stillingen skal du bl.a. arbejde med

 • Overordnet budgetansvar samt ledelsesansvar for pt. 8 serviceteknikere

 • Overordnet ansvar for planlægning af drift, serviceopgaver og vagtplan

 • Forretningsudvikling med kunden i samarbejde med kollegaer

 • Forretningsudvikling af SSI Schäfer´s serviceforretning som helhed og i lokalt samarbejde med kollegaer.

 • Bistå ved fejlfinding og håndtering – både IT, mekaniske og elektriske fejl

 • Løbende dialog med kunden

 • Ansvar for opfølgning, leverance ift KPIér, procedurer samt arbejdsprocesser (herunder løbende forbedring af disse)

 • Ansvar for implementering og drift af continuous improvement

 • Ad hoc-opgaver

Kvalifikationer:

Der kan være flere indgangsvinkler, men det forventes du har relevant teknisk baggrund. Gerne uddannelse som fx maskinmester, ingeniør eller tekniker med merkantil overbygning. Derudover vil det være en fordel hvis du har,

 • Erfaring med ledelse af medarbejdere – gerne i nogle år fra en lignende stilling

 • Erfaring med- og interesse for fejlfinding og drift af PLC styrede anlæg

 • Kendskab til WMS systemer

 • Erfaring med servicering af kunder

 • Erfaring med mekaniske installationer

 • Erfaring med LEAN

SSI Schäfer er en international koncern og du vil få en stor kontaktflade både internt og eksternt. Det kræver, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Har du gode egenskaber inden for de nordiske sprog, er det en fordel men ikke et krav.

Personlige egenskaber:

Det en forudsætning, at du kan arbejde selvstændigt (men er teamplayer), er seriøs og har en god situationsfornemmelse. Du er tillidsvækkende og god til at kommunikere både internt og eksternt. Det er vigtigt, at du fokuserer på kvalitet og arbejder struktureret. Du besidder en god portion humor og har et godt drive samt ambitioner/ønsker om at lære nyt og udvikle dig.

SSI Schäfer:
SSI Schäfer er en solid international koncern og en af verdens absolut førende leverandører af kvalitets-lagersystemer. SSI Schäfer er repræsenteret i 54 lande, har mere end 9.000 ansatte og er leverandør af en lang række lagerløsninger - fra design af automatiske lagersystemer til implementering af reoler, mobilreoler, kraner, transportører og software. SSI Schäfer er kendt for kvalitet i alle led - fra produkter til service.

SSI Schäfers værdier er: Ambitiøs, kompetent og uhøjtidelig.

Du tilbydes:
Du får en udfordrende stilling i en international koncern med store faglige og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdspladsen er velfungerende, omgangstonen uformel og arbejdsklimaet er sundt. Der tilbydes en attraktiv gage, der modsvarer job og kvalifikationer, samt pensionsordning og sundhedsforsikring. Du får en grundig oplæring, herunder bl.a. certificering i egne produkter.

Ansøgning:

ALLE henvendelser behandles med fuldt fortrolighed


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her