Site Service Danmark, søger nye medarbejdere til Kloak arbejde!

Medarbejdere søges til diverse kloakerings opgaver.

Til veletableret dansk virksomhed søges nye medarbejdere der har erfaring med kloakering, timer og tiltrædelse samt løn efter aftale og kvalifikationer. God løn pakke inkl pension m.m.

Site Service ApS er en dansk virksomhed med speciale og mange års erfaring i byggepladsservice. Levering af medarbejdere, faglært samt ufaglært til primært byggesektoren.

Jobprofil: Jobbet vil være forskellige former for kloak arbejde på byggepladser i Århus og omegn.

Personprofil: Du skal have erfaring med kloak arbejde Det er ikke et krav at du er faglært, men kan være en fordel. Din indstilling og lyst til at varetage et arbejde med mange forskellige opgaver, vægter højt. Du skal kunne tale og forstå dansk. Fremmøde stabilitet og gode samarbejdsevner er særdeles vigtigt.

Byggepladserne er beliggende i Århus og omegn. Arbejdstiden ligger i tidsrummet 07.00 - 16.00 mandag - fredag. Der kan forekomme weekend og overarbejde, som aflønnes derefter.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her