Sjælden deltidsstilling - FSU, Aktivitetsområdet, Faxes Sociale Udviklingscenter | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.
Faxes Sociale Udviklingscenter

Sjælden deltidsstilling - FSU, Aktivitetsområdet

Faxes Sociale Udviklingscenter

Tidsbegrænset projekt: 20 timers deltidsstilling – Faxe Sociale Udviklinsgcenter (FSU).  
 
Aktivitetsområdet i FSU omfatter aktivitets og samværstilbud i henhold til servicelovens § 104. Dagtilbuddet er målrettet mennesker med fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser, hvoraf en stor gruppe er mennesker med multiple handicaps. Aktivitetsområdet er fordelt på et aktivitetshus i Haslev (A-huset), et aktivitetshus i Faxe (Aktivitetsparken) og en butik i Faxe midtby (FaxeBixen). Personalegruppen er tværfaglig sammensat af pædagoger og pædagogiske assistenter samt en ergo- og en fysioterapeut.  
 
Området er under udvikling og etablering, og er derfor en arbejdsplads i konstant forandring, hvor vi arbejder hårdt på at skabe meningsfulde tilbud, der er tilpasset vores borgergrupper. I den forbindelse har vi brug for løbende at iværksætte mindre projekter med henblik på at afprøve forskellige funktioner, som på kan understøtte den fortsatte udvikling af området. Det er i en sådan forbindelse, at vi ønsker at afprøve en deltidsstilling, som kan indgå i den daglige praksis på tidspunkter, hvor der er størst behov for personale.  
 
Vi søger en kollega der
  • Er faglig velfunderet og som har begejstringen ved livet intakt. 
  • Har lyst til at bidrage til opbygningen af et nyetableret aktivitetshus, hvor tillid og samarbejde er en forudsætning.   
  • Har lyst til at lære nogle vidunderlige mennesker at kende. Blive inspireret af brugernes ønsker og ideer og implementere dem. 
  • Har lyst til at arbejde med fælleskabet for øje og indgå i gruppeaktiviteter.  
  • Er etisk ansvarlig i samarbejdet med såvel borgere, personale som såvel eksterne samarbejdspartnere. 
  • Er indstillet på at personlig pleje bliver en naturlig del af arbejdsdagen. 
 
Hvis du kan genkende dig selv i det ovenstående og synes du har noget at tilfører os, hører vi gerne fra dig.   
 
Ansættelsesperiode 
Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af december 2016, og vil primært være tilknyttet "Aktivitetsparken". Rokader kan forekomme. 
 
Deltidsansættelse 
Ansættelsen er gennemsnitligt 20 timer ugentligt. Lønnen aftales efter gældende overenskomst. 
 
Arbejdstid 
Arbejdstiden er som udgangspunkt placeret mellem klokken 7.30 og 15.30 på hverdagen. Mødevirksomhed vil typisk være placeret i sene aftentimer. Stillingen er tænkt som en projektstilling, hvor det kan og skal afsøges, hvordan stillingen bedst understøtter området som helhed. Det betyder at mødetiden kan variere i det nævnte tidsrum i løbet af projektperioden. Som opstart vil vi formentligt afprøve 4 timer dagligt placeret henover middagstid.   
 
Ansættelsesproces  
Ansøgningsfrist senest den 12. januar.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 4
Tiltrædelse snarest muligt. Senest 1. marts 
 
Få mere information om Faxe Kommune på vores hjemmeside: www.faxekommune.dk eller kontakt eventuelt teamleder Ann-Kristina Schleidt på telefon: 50 45 51 83. eller på mail: schle@faxekommune.dk., for yderligere oplysninger om stillingen.    
 
Kort om Faxe Sociale Udviklingscenter som helhed: 
FSU består af væresteder for mennesker med psykiske eller særlige sociale problemer, kollegie og uddannelse for unge med særlige behov (STU), dagaktiviteter (Aktivitetsområdet) og beskæftigelse for mennesker med nedsat funktionsevne, samt opkvalificering af mennesker, som har svært ved at opnå plads på arbejdsmarkedet 

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
29-12-2016
Udløbsdato
12-01-2017
Job-ID
329681481
Jobbets adresse

Faxes Sociale Udviklingscenter

Industriparken 4

4640Fakse

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden