Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sjov & udadvendt Segway guide i København

Segway Cruise Copenhagen søger nye guides til August/September/Oktober 2019 (med mulighed for også at fortsætte under vores lavsæson)

Kunne du tænke dig den fedeste arbejdsdag der består af Segway kørsel dagen lang, og er du udadvendt, imødekommende, ansvarsbevidst og fantastisk til customer-service så læs endelig videre: 

Segway Cruise Copenhagen er et guided tour & event firma med beliggenhed på Langelinie, tæt på Østerport Station. Vi kører guidede ture på de sjove og miljø-venlige maskiner i København og omegn, samt arrangerer vi rigtig mange firma events med fokus på team-building excercises, og lignende. Du kan læse mere på vores hjemmeside om vores guidede tours, samt events: https://segwaycruisecopenhagen.com

Du kommer til at join et team af rigtig søde kollegaer der alle elsker at stå på Segway og virkelig nyder at arbejde med de mange forskellige kunder vi får besøg af. Vi er alle en del af firmaets success og har det samme mål om at yde en førsteklasses service samt give kunderne den bedste og sjoveste sightseeing oplevelse af byen, og det er vigtigt du har samme prioriteter.

Det er klart et plus hvis du har kendskab til Segways, men absolut ikke et must. Du vil blive trænet grundigt i alle procedure og få udleveret de nødvendige redskaber nødvendigt for at kunne fuldføre dit job. Det er dog krævet at du lærer disse på din egen tid.

Når du har færdiggjort træning og oplæring til vores standard, vil dit job inkludere:

 • Segway guide på vores forskellige sightseeing og private ture.
 • Support til vores events hvor du skal hjælpe til med teambuilding øvelser, etc. Det er derfor vigtigt du har en motiverende personlighed.
 • Admin såsom rengøring, kunde check-in og check-out, street-marketing, løbende salgs & marketing opgaver.
 • Social Media opgaver

Som Segway guide kræver det at du har en udadvendt personlighed med stor fokus på kunde-service, og at du har lederskabs kvaliteter så du er i stand til at håndtere grupperne på din tur, eller kan lede et firma-event i en team-building øvelse.

Jobbet er fleksibelt og din arbejdsuge vil variere. Vi kræver at du er ledig i hele August/September/Oktober da dette stadig er vores højsæson. I November, December, Januar vil skema'et være lidt mere spontant.

Du skal være:

 • Flydende i dansk og engelsk. Derudover er et eller flere sprog et stort plus (især tysk), men ikke et krav.
 • Udadvendt og have en levende personlighed der elsker at underholde; du kommer til at være en stor del af kundens oplevelse, det er derfor rigtig vigtigt du har en evne til at give en super fed oplevelse af København til alle vores internationale kunder fra alle verdens-hjørner. Du kommer også til at lave noget street-marketing ind imellem, og her skal du have et salgs-gen samt selvtilliden til at henvende dig til nye mennesker.
 • Ansvarsbevidst & pligtopfyldende: Det er vigtigt du har en moden tilgang til jobbet og leder-kvaliteter. Det er et stort ansvar at være Segway guide og sikkerhed er den vigtigste faktor. Du har ansvaret for grupperne du er ude med og altid sørge for sikkerheden er i top. Derfor er leder-kvaliteter vigtige, da du skal holde styr på din gruppe. Du skal sørge for at alle turene forløber efter planen og vores tidsskema, og derfor er det vigtigt du er pligtopfyldende. Derudover skal du lære og vide hvordan man håndterer maskinerne korrekt.
 • Service-minded:Vi er til for at give vores kunder den bedste og sjoveste oplevelse i byen. Kunder vælger ofte vores ture fordi de vil se byen på en alternativ måde. Derfor er det også vigtigt du altid sætter kunderne først og giver dem en første-klasses oplevelse. En stor del af deres tur vil være dig, og derfor skal du altid yde dit bedste.
 • Minimum 21 år og have en ren straffe-attest.
 • Godt bekendt med København

Det vil være et plus (men ikke påkrævet) hvis:

 • Du kan flere sprog end dansk og engelsk
 • Du har erfaring fra service-branchen, især turist-industrien
 • Du har erfaring indenfor social media marketing
 • Du har salgs-erfaring

Hvis dette har din interesse, ser vi frem til at modtage din ansøgning. Inkluder venligst:

- CV

- Cover Letter der specificerer hvorfor dette job er noget for dig

- En kort video (max 30 sekunder) hvor du viser dit yndlingssted i København / din personlighed / dine skills i hvad some helst / en sjov fakta omkring dig selv / eller andet du synes kunne være godt for os at vide.

Jobtype: Deltid 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.