Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skab din egen fremtid - bliv kontorelev i Fødevarestyrelsen fra 1. september 2021

Er du energisk og positiv? Kan du lide at arbejde på tværs af forskellige faggrupper og sidde med alsidige opgaver i en styrelse, der arbejder for at sikre dyrevelfærd og høj fødevaresikkerhed? Så har du chancen for at få ét af de to elevjobs i Fødevarestyrelsen, hvor en gruppe engagerede medarbejdere glæder sig til at tage godt imod dig den 1. september 2021.

Vi tilbyder
Med en elevuddannelse fra Fødevarestyrelsen får du en bred kontoruddannelse. Du får ansvar og udfordringer samt mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, både via relevante interne kurser, holdundervisning og individuelle e-læringsforløb.

Du får et spændende og afvekslende uddannelsesforløb, som veksler mellem arbejde i forskellige enheder og arbejdsområder på arbejdspladsen samt skoleophold på Niels Brock, hvor også en EU-relevant studietur er planlagt, hvis cornarestriktionerne tillader det.

Opgaverne er meget forskellige og breder sig over områderne sekretæropgaver, service, sagsbehandling, journalisering, telefonbetjening, reception, posthåndtering, HR, lettere økonomi/tilskud og brug af mange forskellige IT systemer.

Din arbejdsdag vil ofte indeholde en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede opgaver. Dit arbejdssted ligger 5 minutters gang fra Glostrup station. Her er en god stemning, hjælpsomme kolleger, massageordning, kantine, frugtordning, træningslokale, gratis parkering og fleksible arbejdstider.

Du vil blive tilknyttet en elevansvarlig, der sammen med kolleger i enheden giver dig en grundig introduktion til dine arbejdsområder. Vi sørger for et godt introduktionsforløb, og udarbejder en individuel praktikplan til dig, som du løbende evaluerer med din elevansvarlige. Der er endvidere mulighed for at sparre med andre elever i Fødevarestyrelsen, som bl.a. spiser frokost sammen en gang om ugen.

Der vil i løbet af din uddannelse også være mulighed for at komme en dag med på fødevarekontrol med nogle af vores dygtige kontrollører, besøge vores laboratorie i Ringsted samt deltage i forskellige interne kursusdage, enhedsdage, fredagsbar, sommerfest og meget mere.

Vi forventer, at du har afsluttet og bestået enten
en EUX, en EUS for studenter (HHX, STX, HTX eller HF) eller et grundforløb (påbegyndt før 1. august 2015), som giver adgang til kontoruddannelsen med specialet offentlig administration.

Er du i tvivl i forhold til overnævnte adgangskrav, kan du kontakte den lokale handelsskole for yderligere vejledning.

Samtidig forventer vi, at du
• har et godt kendskab og er fortrolig med Office pakken
• er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt
• er i stand til at tage ansvar for dine opgaver og egen udvikling gennem din elevtid
• er positiv, engageret, udadvendt og omstillingsparat
• har en høj arbejdsmoral og er mødestabil
• er parat til at gribe de opgaver der kommer
• klar til en omskiftelig hverdag
• har gode samarbejdsevner og godt humør

Om os
Fødevarestyrelsen er en del af Ministeret for Fødevarevarer, Landbrug og Fiskeri. I Fødevarestyrelsen arbejder vi med fødevare- og veterinærkontrol samt udvikling, koordinering og regeldannelse på veterinær- og fødevareområdet. Vores mission er at arbejde for en bæredygtig fødevareproduktion med fokus på sunde dyr og mennesker.

Du kan læse mere om Fødevarestyrelsen på www.foedevarestyrelsen.dk og Ministeret for Fødevarevarer, Landbrug og Fiskeri på www.fvm.dk.

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter overenskomst mellem HK-STAT og Finansministeriet. Ansættelsesområdet er Ministeret for Fødevarevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner.

Du ansættes til en kontoruddannelse af op til 2 års varighed. Du bliver ansat efter gældende organisationsaftale mellem HK-STAT og Finansministeriet. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer, og vi har flekstid.

Startlønnen er for tiden:
• Elever under 18 år: 11.280,42 kr. pr. måned
• Elever over 18 år: 14.146,25 kr. pr. måned
• Elever over 25 år: 20.465,50 kr. pr. måned

Der er tale om en uddannelsesstilling, og derfor kan du ikke regne med at blive ansat, når du har afsluttet elevtiden.

Din ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning med oplysninger om skoleuddannelse, dit CV, kopi af eksamensbevis/terminskarakter samt eventuelle udtalelser senest den 6. maj 2021.

Du søger stillingen elektronisk via linket i dette opslag eller via vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job.

Samtalerne afholdes i uge 20.

Har du spørgsmål
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Bering på tlf. 72 27 67 75.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Fødevarestyrelsen er en del af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Vi arbejder for en bæredygtig fødevareproduktion med fokus på sikre fødevarer og sunde dyr. Vi står bl.a. bag de velkendte smiley-kontroller i cafeer og restauranter, holder øje med dyrenes sundhed og velfærd og har ansvaret for de officielle kostråd til befolkningen. Vi er i alt ca. 1500 medarbejdere og tæller alt fra jurister, dyrlæger og it-specialister over tilsynsførende, laboranter og kontoransatte fordelt over hele landet. Mindst én ting har vi til fælles: Vi arbejder for føden.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.