Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skaber du maritime succesoplevelser?

FREM FOR ALLE SANSER

Sådan lyder vores løfte til gæsterne ombord; vores skib FREM skal være en oplevelse for alle sanser! Skibet er blandt Skandinaviens største træskibe, og er af Kulturministeriet udnævnt som dansk kulturskat. Til det tætte samarbejde med vores kaptajn søger vi ny styrmand med primær base i Kolding Havn - herudover især langs de østjyske kyster.

 

 OM JOBBET

Vi tilbyder et alsidigt job med mulighed for at sætte sit eget præg på udviklingen af skibet. Det er en fuldtidsstilling, hvor sejladser finder sted om dagen og om aftenen på både hverdage og i weekender - enkelte sejladser er med overnatning. Stillingen kræver selvstændig og ansvarsfuld tilrettelæggelse og udførelse af det daglige arbejde i tæt samarbejde med kaptajnen ombord. Dine primære ansvarsområder vil være:

 

  • Løbende vedligeholdelse af skibet
  • Sejlsætning sammen med gæster under arrangementer
  • Fortælling om skibets historie til gæster under arrangementer
  • Koordinering af sejladser med internt kontor og havnekontor

 

OM DIG

Du har lyst til at indtage en rolle i front, og i tæt samarbejde med dine kolleger i CoastZone skabe Danmarks bedste og sikreste teamoplevelser til søs. Du er imødekommende, har lyst til arbejde med mennesker og sætter et positivt præg på stemningen ombord. Du er klar på varierende arbejdstider og forstår at tage selvstændigt hånd om opgaver og udfordringer - både dem i din fastlagte plan og dem, der opstår undervejs. Dine IT-kompetencer er som minimum på alment brugerniveau. Særlige krav til certificering: Sundhedsbevis, Duelighedsbevis i Sejlads for Handelsskibe, GMDSS ROC (ønskeligt), Brandbekæmpelse, Grundlæggende Søsikkerhed, Bevis i Betjening af redningsbåde, -flåder og mandoverbord både, duelighedsbevis i motorpasning og hygiejnekursus.

 

OM COASTZONE

CoastZone er målrettet teambuilding. Vi sætter mennesker i bevægelse og skaber bevægelse i mennesker.

OM FREM

Klasse Motor Galease

Byggeår 1939

Brt. 99.99

L/B/D 38/7/3 meter

Mastehøjde 27 meter

Sejlareal 450 kvm

Maskine 236 hk Scania diesel

Hjælpemaskine 50 hk Ford


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her