Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SKADEDYRSBEKÆMPER

Vi søger en engageret og frisk servicetekniker m/k til at servicere vore kunder. Vi foretrækker, at du er bosiddende i Hobro-Støvring området. Kendskab til skadedyrsbekæmpelse vil være en fordel, men ingen betingelse.

Vi forventerm at du trives med at færdes ude i alt slags vejr, da arbejdet primært foregår udendørs. Du skal være serviceminded, struktureret, ansvarsbevidst og kunne arbejde selvstændigt. Desuden skal du kunne bevare overblikket i travle perioder, samt have gode kommunikationsevner - også på engelsk, da du skulle kunne rådgive kunderne.

Nu tilbyder dig et job med mange udfordringer, som er attraktivt med mulighed for personlig og faglig udvikling samt gode kollegaer. Vi stiller servicebil, tablet og telefon til rådighed, samt sørger for den nødvendige oplæring, som både er interne og eksterne kurser. Den ugentlig arbejdstid er 37 timer, men du skal være fleksibel.

Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Løn aftale ved jobsamtale og ud fra kvalifikationer.

Kørekort: B

Ansøgning med relevante bilag skal være os i hænde senest den 14. januar 2018. Samtaler forventes afholdt i uge 3 i Randers.

Nomus A/S

Toldbodgade 6A

8900 Randers

mail: LB@nomus-as.dk

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her