Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skadedyrsbekæmper i Nordsjælland

Servicemindet person, indenfor skadedyrsbekæmpelse bosiddende nord for København søges til ansættelse hurtigst mulig.

 

Hvem er du?

Du har sikkert en håndværksmæssig baggrund, gerne fra skadedyrsbranchen og det kræves, at du kan yde en god kundeservice til eksisterende kunder. Du skal være en udadvendt person, der kan samtale med kunder. Du skal kunne planlægge din egen hverdag. Desuden skal du have et godt humør, være smilende, have ordenssans, være ansvarsbevidst og være fleksibel med hensyn til arbejdstiden.

God til dansk i skrift og tale, der skrives elektronisk rapport efter hvert kundebesøg, hvorfor kendskab til Microsoft Office og tablet på minimum brugerniveau er et absolut krav.

 

Arbejdet er servicering af kunder og salg til kunder i eget distrikt, samt evt hjælpe kollegaer i andre distrikter dvs. rottebekæmpelse samt behandling mod mus, myrer, kakerlakker mv.

 

Attraktive ansættelsesvilkår

Du får mulighed for at blive en del af en succesrig servicegruppe i en perspektivrig virksomhed, hvor attraktive ansættelsesvilkår er en selvfølge.

Lønpakken indeholder en fast løn plus provision, pensionsordning, mobiltelefon ordning mm.

Der stilles firmabil til rådighed i arbejdstiden, hvorfor lille kørekort er nødvendigt.

 

Hvem er vi?

Kiratin er et anerkendt, landsdækkende selskab indenfor skadedyrsbranchen. Vi leverer hver dag professionelle, markedsledende servicesystemer og operationelle løsninger til et bredt udsnit af danske virksomheder. Fødevareindustrier og analoge brancher, hvor kvalitetsstyring, dokumentation og kontrol er en forudsætning for succes, er blandt de primære målgrupper.

 

Skulle ovennævnte have vakt din interesse bedes du sende din ansøgning på mail:

bw@kiratin.dk hurtigst mulig og senest d. 12. februar 2018.

 

Kiratin a/s

Vestermarken 1

8260 Viby J

 

Att. Serviceleder Bjørn Wilmars


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her