Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skadeleder søges i Holstebro området

Vi søger en skadeleder til et længerevarende vikariat med mulighed for fastansættelse hurtigst muligt. Du vil komme til at arbejde som stedfortræder og chefens ”højre hånd”. Du vil primært komme til at arbejde med renovering efter brand- og vandskader samt skimmelsvamp. Derudover vil du komme til at have den direkte kontakt med forsikringsselskaberne.

Vi forventer at du:

  • Har erfaring som enten tømrer eller murer
  • Har erfaring med projektledelse
  • Er serviceminded – Du er virksomhedens ansigt udadtil
  • Har B og BE kørekort
  • Er mødestabil og fleksibel
  • Bor maks. 30 km fra Holstebro

Arbejdstiderne er mandag til fredag: 08.00 – 16.00. Du indgår i virksomhedens vagtordning og vil derfor også komme til at have tilkaldevagter.

Det er vigtigt at du bor maks. 30 km fra Holsebro så udrykningstiden ikke er for høj.

Har dette interesse bedes du sende en ansøgning til info@kh-guiderne.dk hvor du vedhæfter et CV samt en kort præsentation af dig selv. I emnefeltet skriver du: ”Skadeleder søges i Holstebro området”.

Skulle du have nogen spørgsmål ang. stillingen bedes du sende en mail eller ringe på telefonnummer: 24 44 98 38 i tidsrummet 08.00 – 16.00 i hverdagene. Der gøres opmærksom på, at alle ansøgere behandles løbende og stillingen besættes når den rigtige kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her