Skadeservicemedarbejder med ansvar for Thy/ Mors

Dansk Industri & Skadeservice ønsker at fastholde og styrke sin position som en professionel og troværdig samarbejdspartner, og søger derfor en engageret og kvalitetsbevidst person, som kan varetage fugt- og skadesopgaver på i Thy og på Mors. Har du mod på og erfaring til at få ansvaret for kunder og opgaver? Og er du samtidig ansvarsbevidst, fleksibel og serviceminded? Så er det måske dig, vi søger!

Jobbeskrivelse

I jobbet vil du blive tilknyttet virksomhedens hovedkontor, som er beliggende i Hodsager mellem Holstebro og Herning. Dit primære arbejdsområde vil dog være Thy og Mors. Du vil i jobbet få daglig kontakt med både kunder og kollegaer, ligesom du bliver sagsansvarlig for dine egne opgaver. For at få så kort afstad til kunderne i Thy/Mors, søger vi en kandidat med bopæl i lokalområdet.

Som fugttekniker består dine arbejdsopgaver i at kunne finde årsager og løse problemet i forhold til affugtning og andre skadeserviceopgaver i forbindelse med fugt. Du vil også i processen varetage kommunikationen med alle involverede parter.

De opgaver du skal varetage, vil typisk være vandskader, fugtskader samt skader på tag, og det er dit ansvar at udbedre skaden og varetage håndteringen af skadens konsekvenser.

Du vil blive oplært i at foretage fugtmålinger, så er erfaring med fugt er ikke påkrævet, men dog en fordel. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har erfaring som sanitør og/eller med industrirengøring.

Som sanitør skal du være indstillet på at yde en hurtig og effektiv indsats. Det betyder, at du er fleksibel og klar til at løse opgaven, når kunden har brug for dig. På sigt vil du blive tilknyttet virksomhedens vagtordning, hvor du vil rykke ud, når skaden er sket og være første mand på stedet. Du vil i den forbindelse være i tæt dialog med kunden, mens du udfører den påkrævede opgave.

Din faglige profil

 • Du har en håndværksmæssig baggrund og gerne erfaring som sanitør. Har du derudover erfaring med fugtmåling, er det bestemt en fordel. Dette betyder også, at du er vant til at omgangsbestemme skader og har erfaring med affugtningsmetoder samt fugtmåling i forhold til bygningskonstruktioner og bygningsmaterialer.
 • Du har en byggeteknisk forståelse, der hjælper dig til at håndtere komplekse problemstillinger.
 • Du er bruger af Office-pakken.

Din personlige profil

 • Du er hurtig, effektiv og serviceminded, og ser muligheder fremfor begrænsninger.
 • Du er professionel og kvalitetsbevidst, og sætter en ære i altid at agere som den bedst mulige repræsentant for din arbejdsplads.
 • Du er engageret i dit job og i stand til selvstændigt at håndtere hektiske situationer.
 • Du føler et ansvar overfor dit team og har en god menneskelig forståelse samt nogle stærke kommunikative evner, der gør dig til en stærk holdspiller.
 • Du er imødekommende, hjælpsom og har et godt humør og et optimistisk sind.
 • Du er målrettet, grundig og struktureret og har en indre gnist, der gør dig villig til at yde en ekstra indsats hver dag.

Dansk Industri & Skadeservice tilbyder

 • Et spændende og selvstændigt job og en arbejdsplads med plads til den enkelte medarbejder.
 • En virksomhed med en stabil kundegruppe og en stadig større tilgang af nye kunder.
 • Gode kolleger og et højt fagligt niveau.
 • Korte kommandoveje - ledelsen er tæt på i det daglige, så du ved altid hvad som forventes og du kan ligeledes komme med feedback den anden vej til ledelsen.
 • God løn efter kvalifikationer samt pensionsordning og andre benefits.

Om Dansk Industri & Skadeservice Vest ApS

Dansk Industri og Skadeservice Vest Aps er en ud af 4 selvstændige virksomheder i Dansk Industri og Skadeservice (se mere på www.dis.as). Virksomheden har sin hovedafdeling i Hodsager samt afdelingskontorer i Nørre Sundby og Esbjerg. Dansk Industri & Skadeservice rummer ca. 35 engagerede medarbejdere. Der er højt til loftet og en flad organisering, og det forventes at alle tager ansvar for hinanden, kunderne og ikke mindst fagligheden.

Her kan du se Carsten og Mikkel fortælle lidt om hvordan det er at arbejde hos DIS


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.